Актори Школи розповіли про несподіванки на фан-зустрічі з прихильниками

Школа

Що вразило зірок популярного серіалу.

Поделиться:

У житті акторів серіалу Школа слава з’явилася несподіваними яскравим феєрверком. Донедавна вони жили більш звичним життям. Як ось Ліза Василенко вела свій блог та працювала моделлю; Олександр Петренко навчався на телеведучого, а Ірина Кудашова – на журналіста; Анна Трінчер займалася вокалом; Карина Чернявська грала в театрі… Вони навіть не уявляли, що новий серіал на 1+1, який розповідатиме про життя школярів, здобуде високі рейтинги у праймі. Що їх впізнаватимуть на вулицях, що кількість їхніх віртуальних друзів у соцмережах стрімко зростатиме і що на фан-зустріч із ними прийде 9 тис. прихильників.

Тож 1plus1.ua не міг не розпитати акторів Школи про враження від побачення з шанувальниками та їхні творчі плани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троянда для Ніки та 9 тис. шанувальників: Як пройшла фан-зустріч з акторами Школи (відео)

ВРАЖЕННЯ ВІД ФАН-ЗУСТРІЧІ

Ліза Василенко та Саша Петренко (Лола та Паша): Ми в шоці! Не очікували такого. Навіть трохи страшно, щоб нас не затоптали. Звісно, є переживання, адже людей зібралося дуже багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрутіша пара Школи відповіла на запитання прихильників

Ірина Кудашова (Ніка): Досі не можу повірити, що це все зі мною відбувається. Нереально круто!

Олег Виговський (Назар): Це хвилююча подія. Але ми стримали свій мандраж.

Альона Курта (Дарина Петрівна): Я дуже вдячна усім, хто прийшов на зустріч. Вони знайшли час, щоб почути нас, сфотографуватися. Дуже цінно, що вони проживуть разом із нами певний період свого життя

КОЛИ ВПЕРШЕ ПОБАЧИЛИ СЕБЕ ПО ТЕЛЕВІЗОРУ

Ліза Василенко (Лола): Спершу було трохи соромно за себе. А після 10-ої серії було особливо цікаво дивитися серіал, адже ми не знали дорослої лінії.

Саша Петренко (Паша): Я іноді уявляю, чи дивися би Школу, якби не знімався в ній. Так, дивився би. Цей серіал справді затягує.

Ірина Кудашова (Ніка): Я подзвонила мамі й кажу: «Це я?». Не могла повірити в побачене, адже вперше з’явилася на великому екрані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти друзів у класі: Поради «новенької» зі Школи

Карина Чернявська (Ася): Я взагалі не могла дитивися на себе. Відверталася.

Анна Трінчер (Ната): А мені сподобалося. Раділа, що мене показують по телевізору, що я є і тут, і там.

ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ

Ірина Кудашова (Ніка): Зараз я ходжу на різні кастинги, планую далі шукати нові проекти та продовжувати акторську кар’єру.

Альона Курта (Дарина Петрівна): Навесні мають вийти дві повнометражні стрічки, у яких я працювала минулого року. Тож чекаю їх із хвилюванням, як на народження дитини. Також сподіваюся, що моя героїня зі Школи – Дарина Петрівна – матиме якийсь розвиток і що глядачі побачать її в дещо іншому настрої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками Школи: Яніна Андрєєва зізналась, що спільного у її доньки з Веронікою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завуч Дарина Петрівна зі Школи розповіла, як вживалася у свою роль

 

Новости по теме