Як знайти друзів у класі: Поради «новенької» зі Школи

Школа

Виконавиця ролі Вероніки з серіалу Школа розповіла, як налагодити стосунки з однокласниками.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 успішно відбулася прем’єра україномовного серіалу Школа, який розповідає невигадані історії з життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки із викладачами та батьками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих відмінностей освіти у різних країнах світу

У серіалі є декілька сюжетних ліній, одна з яких – стосунки головної героїні Катерини зі своєю 15-річною дочкою Веронікою. Вона молода і досить успішна в бізнесі жінка, яка багато часу проводила на роботі, заробляла гроші на життя, щоб забезпечити всім необхідним свою єдину і, звісно ж, любу доньку. Так, дівчинка має все. Але, як виявилося, їй потрібна була мама, яка просто більше часу може проводити вдома, бути поруч. Нерозуміння привело до серйозних випробувань, а трагічний випадок змусив Катю переосмислити життєві цінності. Цілком реальна ситуація. 

Виконавиця ролі Вероніки Іра Кудашова розповіла про своюгероїню та про те, як знайти друзів у новому місці. 

«Вероніка – складний підліток, у неї була спроба суїциду. Мама не приділяє їй достатньо уваги. Однак, щоб налагодити стосунки з дочкою, вирішує віддати Ніку до нової школи і стає там учителькою. Вероніка – незвичайна дівчина, вона фарбує волосся у фіолетевий колір, займається косплеєм. А коли ти новенька, коли ти не така, як усі, і твоя мама стає вчителькою – це проосто катастрофа.

Ніці потрібен особистій простір. Дуже складно коли мама постійно все контролює. Те, що ти донька вчительки, мож стати причиною булінгу. Та щоб опанувати цю ситуацію, як би це банально не звучало, потрібно бути собою. Люди люблять відвертих, щирих людей. Думаю, так можна знати друзів і класну компанію».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як стати другом своїй дитині

Чи знайде Ніка друзів, чи порозуміється з мамою, дивіться у наступних серіях серіалу Школа – з понеділка по четвер о 20.15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 професій майбутнього: Ким працюватимуть наші діти

Новини по темі