Учасниця Голосу. Діти виконала роль у серіалі Школа

Школа

Cпівачка зіграла роль у новому серіалі від 1+1.

Поделиться:

Скоро на телеканалі 1+1 відбудеться нового україномовного серіалу Школа, який розповість невигадані історії з життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки з викладачами та батьками.

Одну з ролей у серіалі виконала учасниця другого сезону вокального проекту Голос. Діти та підопічна Потапа Анна Тринчер. Співачка зіграла роль школярки Нати, подруги головної героїні Лоли, найпопулярнішої дівчини в школі. Анна приміряла на себе образ красуні, яка полонить серця багатьох хлопців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приховує школа: 1+1 покаже серіал про невигадане життя українських підлітків

Як розповідає Аня, зйомки проекту стали першими для неї:

«Мені було дуже складно зніматися, адже я не звикла до такого темпу роботи. Але те, який досвід  отримала під час роботи, компенсувало всі негаразди та втому. Коли вимикалися камери, ми продовжували поводитися так само, як і в кадрі, тому що в серіалі ми такі, як і в житті. У перервах між сценами на всю школу ми вмикали музику, танцювали, співали, грали і знімали відео в Інстаграм».

 

На своїй сторінці в Інстаграм Анна опублікувала коротке відео із серіалу і прокоментувала його, заінтригувавши глядачів. 

 

Ну що, хлопчики, хто хотів із Натою в кіно? Потрібно дуже постаратися!!! Як ви думаєте, який характер у мого персонажа?

За словами учасниці Голосу. Діти, серіал буде цікавий не лише школярам, ​​але і їхнім батькам, які зможуть дізнатися, з якими викликами зіштовхуються сучасні діти:

«Усе, що відбувається в нашому серіалі, є в житті сучасних підлітків. Я навчаюся в 11-му класі, тому можу з легкістю говорити про це. Багато моїх однолітків потрапляють у складні ситуації пов’язані з наркотиками, алкоголем, деякі дівчата стають мамами вже в 10-му класі. Мені здається, що наш серіал змусить задуматися багатьох школярів, чи відповідають вчинки їхньому віку».

Також Аня Тринчер зізналася, що незабаром ми побачимо її на «сліпих прослуховуваннях» Голосу країни-8:

«Моє життя проходить під слоганом проекту — «Все починається з голосу». Для мене участь в Голос. Діти — величезний крок на творчому шляху. Після проекту з'явилися свої слухачі, стимул працювати над собою і розвиватися у музичній сфері. Відкрию вам невеличкий секрет: у наступному сезоні я повернуся на сцену вже дорослого Голосу країни.

Нагадуємо, що сюжет серіалу Школа розгортається навколо пари молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей.

Для написання сценарію серіалу Школа були використані реальні історії з життя учнів випускних класів, розказані їхніми батьками. Головні ролі у стрічці виконують Яна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Вероніка Кудашова, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український гурт презентував саундтрек до серіалу Школа

 

Новости по теме