Улюблена співачка героїв Школи насмішила дитячим прізвиськом

Школа

Співачка Мішель Андраде поділилася історіями зі свого шкільного дитинства.

Поделиться:

Сьогодні о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать нову серію україномовної стрічки Школа, яка стала найбільш рейтинговим серіалом на українському ТБ осінньо-зимового сезону. Серіал розповідає реальні історії з життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки з викладачами та батьками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками Школи: Яніна Андрєєва зізналась, що спільного у її доньки з Веронікою

Популярна українська співачка Michelle Andrade, чиї пісні «Хватит свистеть» і «Amor» звучать у серіалі, поділилася своїми враженнями від перегляду:

«Добре, що на нашому ТБ з'явився такий серіал, як . Адже він показує реальні проблеми учнів, про які батьки і громадськість можуть навіть не здогадуватися».

Крім того, співачка, яка народилася в болівійському місті Кочабамба, поділилася історіями зі свого шкільного дитинства:

«У початковій школі я була справжньою хуліганкою, і вчителям доводилося миритися з надлишком моєї енергії. Як покарання я частенько отримувала в кінці уроку додаткове домашнє завдання. Але я хуліганила з розумом - боялася підвести батьків і не виправдати їх очікування, тому намагалася добре вчитися. В українську школу я пішла через півроку після нашого переїзду, майже не знаючи мови. Було непросто - новенька, мовний бар'єр, незвичайне ім'я. Одного разу хтось на обіді в їдальні придумав мені прізвисько «Мішель-вермішель». Але я не ображалася, це здавалося мені кумедним. Якраз завдяки шкільному прізвиську у моїх сторінок в соцмережах і влозі з'явилася назва mishvirmish. У написанні є помилка, але в цьому вся я, - жартує Мішель. - Коли вчителька з літератури просила мене прочитати уривок з підручника, я запиналася і губилася. Бувало, що весь клас сміявся, але діти ніколи не були злими по відношенню до мене. До того ж, я показувала хороші результати з англійської та поступово заслужила повагу однокласників. А вже в старших класах у мене почали списувати. Школа навчила мене ставитися до себе з гумором і не зупинятися перед труднощами».

Нагадаємо, серіал Школа розповідає реальні історії з життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки з викладачами та батьками. У центрі стрічки - пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу в одну з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської мови Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей.

Головні ролі виконують Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Альона Курта, Анатолій Тихомиров, Роман Лук'янов, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Виробництво - «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна. Режисери - Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін і Сергій Уманець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завуч Дарина Петрівна зі Школи розповіла, як вживалася у свою роль

Новости по теме