Ексклюзивні кадри декомунізації "Батьківщини-Матері": на "1+1 Україна" відбудеться премʼєра документального проєкту "Символ волі"

Символ волі
Як проходила декомунізація "Батьківщини-Матері": дивіться у проєкті "Символ волі"

У документальному проєкту "Символ волі" розкажуть про усі етапи декомунізації монумента "Батьківщини-Матері".

Поделиться:

24 серпня о 23:40 в День Незалежності на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем'єра документального проєкту "Символ воліспеціального кореспондента ТСН Руслана Тарасова. Проєкт побудовано на ексклюзивному документальному матеріалі, в якому розкажуть про усі етапи декомунізації монумента "Батьківщини-Матері".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Незалежності на “1+1 Україна” покажуть прем’єру “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим” (знято до 24 лютого 2022 року)

Автори покажуть залаштунки проєкту "Тризуб Батьківщини" — заміни радянського герба на найвищому монументі в Європі "Батьківщина-Мати". Проєкт розповість історію від етапу, коли розпочалися підготовчі роботи до декомунізації й до моменту, коли новий герб було урочисто піднято на постаменті під час тривог і негоди.

Щит Батьківщини-мати

У проєкті "Символ волі" детально розкриють всі етапи та складнощі процесу заміни символів минулого. Документальний проєкт також включає ексклюзивні історії від людей, які були свідками та активними учасниками цих історичних подій. Від інженерів, хто зводив монумент, до альпіністів та скульпторів, які беруть участь у заміні радянського герба на український тризуб.

"Символ волі" — це історичні кадри для майбутніх поколінь і частина нашої сучасної історії.

Не пропустіть ексклюзивні кадри заміни радянського герба на тризуб у документальному проєкті “Символ волі” 24 серпня о 23:40 на телеканалі “1+1 Україна”.

Ексклюзивні кадри декомунізації Батьківщини-Матері

Новости по теме