Президентська родина розповіла про несподівані повороти серіалу «Слуга народу»

У другому сезоні «Слуги народу» телеглядачі потраплять в іншу реальність.

Поделиться:

Сьогодні в студії «Сніданку з 1+1» актори серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту» Віктор Сарайкін та Катерина Кістень заінтригували телеглядачів несподіваними сценарними рішеннями у серіалі.

Катерина Кістень виконала роль сестри чесного Президента Василя Голобородька, а Віктор Сарайкін - його батька.

Так, Катерина зізналася, що в другому сезоні «Слуги народу» телеглядачі потраплять в іншу реальність.

«У новому сезоні з'явиться інша реальність. Там є сни, ілюзії. Іноді глядачі будуть трошки губитися, де насправді правда, а де вигадка чи сон. Наша президентська родина потрапить до сну Василя Голобородька. Це був найпрекрасніший знімальний день. Тато їв ікру ложками і спеціально псував дублі, щоб наласуватися нею», - жартує Катерина.

Також актори розповіли, що за час зйомок стали справжньою родиною не тільки в кадрі. Катерина Кістень згадала сцену, яка особливо зблизила президентську сім'ю, і розповіла цікаві подробиці знімального процесу:

«Була сцена, яка нас особливо згуртувала. Тато вішав картину, а я постійно ходила довкола та намагалася довести, що нам потрібен окремий будинок. Цю сцену ми зняли з найбільшої кількості дублів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський приїхав на роботу без одягу

Виконавець ролі батька Президента Віктор Сарайкін розповів про аналогію сюжету серіалу «Слуга народу» з реальним життям українців:

«Я вважаю, що показувати реальність у фільмі не зовсім правильно. Набагато цікавіше дивитися на щось більше, ніж наше повсякденне життя. Наприклад, в серіалі «Слуга народу» головний герой вже з самого спочатку опиняється в ситуації, яка неможлива в реальному житті апріорі».

Нагадаємо, прем'єра другої частини серіалу під назвою «Слуга народу. Від любові до імпічменту» відбудеться на «1+1» 23 жовтня о 21.00.