Володимир Зеленський розповів, чи очікувати третього сезону серіалу «Слуга народу»

Прихильники народного президента зібралися поруч із кінотеатром.

Поделиться:

Учора, 13 жовтня, поруч із київським кінотеатром «Україна» зібралися прихильники народного президента Василя Голобородька. «Голобородько – наш президент!», «Васю, ти за нас, а ми за тебе!», «Голосуй за Голобородька» – лунало з уст мітингувальників.

Такою гучною нотою розпочався допрем’єрний показ продовження популярного серіалу «Слуга народу». Серед гостей заходу, які прийшли подивитися перші дві серії комедійної політичної стрічки були команда «Квартал 95», актори Володимир Горянський, Наталя Сумська, Станіслав Боклан, Євген Кошовий, ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський приїхав на роботу без одягу

Серіал «Слуга народу. Від любові до імпічменту» із 24 серій знімали понад рік. Результат такої тривалої роботи глядачі 1+1 побачать 23 жовтня о 21.00.

Слуга народу» – це великий шматок нашого життя. Ми не задумували його, як проект, а знімали фільм для українського глядача. А втім, так сталося, що він переріс у проект – і серіал побачать у різних країнах, – поділився Володимир Зеленський.

До того ж Зеленський (у серіалі – президент Василь Голобородько) не приховував свого захвату від роботи з режисером Олексієм Кирющенком. «У наш час є дуже мало професіоналів, тим паче комедіографів – і не тільки в Україні, у світі. Комедіограф – це дар. Усе тому, що комедія – дуже складний жанр, адже важко змусити глядача сміятися знову і знову», – запевнив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жовтнева прем'єра: На які жертви пішов Володимир Зеленський заради зйомок Слуги народу

«Слуга народу» схожий на клаптикову ковдру. Кожна серія в ньому особлива: є і ліричні, і трагічні епізоди, і, звісно, є гумор, – розповів режисер серіалу Олексій Кирющенко.

Представлені серії потішили цікавим сюжетом, а настільки несподіваної розв’язки, певно, не очікував ніхто у кінозалі. У новому сезоні творці стрічки граються з глядачем, переплітаючи реальні події в житті героїв з вигадками, снами, неочікуваними поворотами. До всього у серіалі побільшало любовних історій.

«У серіалі буде декілька любовних ліній, які стосуватимуться не лише в головного героя. Вони десь обриватимуться, десь з’являтимуться. В цьому й інтрига. Також буде боротьба та програші, і можливо, в кінці буде перемога», – заінтригував Володимир Зеленський.

Також виконавець головної ролі стрічки поділився планами на майбутнє.

Так, маємо ідеї та мотивацію для створення третього сезону серіалу. Однак важливо, щоб усі актори могли і хотіли знову зібратися разом. А ще на деякі сцени замість каскадерів можна запросити українських депутатів, – жартуючи зауважив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентська родина розповіла про несподівані повороти серіалу «Слуга народу»