Володимир Зеленський розповів, як без одягу знімався у центрі столиці

Напередодні прем’єри Слуга народу. Від любові до імпічменту Зеленський знявся у пікантному ролику

Поделиться:

Зовсім скоро стартує продовження українського серіалу Слуга народу. Від любові до імпічменту. Виконавець головної ролі Володимир Зеленський знявся у відеоролику в незвичному амплуа. Актор проїхався на велосипеді у центрі столиці абсолютно голий, таким чином виконавши свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський приїхав на роботу без одягу

У серіалі президент Голобородько пообіцяв українцям прийти на роботу голим, якщо курс долара не впаде до восьми гривень. Чесний президент був змушений дотримати свого слова.

Ми змушені були знімати ролик з самого ранку. Люди все це бачили, сміялися діти. Було трішки холодно, - з усмішкою зізнається Володимир

Зеленський також запевнив, що робота актора для нього дуже цікава, тому він може піти на певні жертви.

Я трохи схуд, почав наполегливіше займатися спортом, а зокрема бігом. На даний час мій день починається дуже рано. Моя мрія - красиві кубики пресу.

Чимало експертів стверджують, що Володимир Зеленський після зйомок у серіалі Слуга народу готовий взяти участь у справжніх президентських перегонах. Однак гуморист із такими рішеннями зовсім не поспішає.

Я вважаю, що знайшов у житті своє місце і мені на ньому добре, - стверджує актор.

Прем’єра серіалу Слуга народу. Від любові до імпічменту відбудеться 23 жовтня. На вас чекає кілька сюжетних ліній про кохання, актуальна тема безвізу та знайомство із сім’єю президента. Зйомки серіалу проходили у Києві, тому ви також маєте нагоду насолодитися краєвидами визначних місць - Києво-Печерська Лавра, парки «Мамаєва Слобода» та «Київська Русь», а також Межигір'я.

Минулої п'ятниці в кінотеатрі «Україна» відбувся допрем'єрний показ серіалу Слуга народу. Від любові до імпічменту. Біля входу в кінотеатр зібрався імпровізований мітинг на підтримку передвиборчої кампанії Василя Голобородька. Так, демонстранти зустрічали гостей гаслами «Слуга народу - понад усе» і закликали перехожих голосувати за Голобородька. Крім того, біля входу в кінотеатр гості могли побачити брендований автобус - передвиборчий штаб на колесах, який спеціально створили для зйомок фільму.

Під час прес-показу гості заходу і журналісти побачили перші два епізоди серіалу Слуга народу. Від любові до імпічменту, а також мали можливість поспілкуватися з режисером картини Олексієм Кірющенком і акторами - Володимиром Зеленським, Євгеном Кошовим, Станіславом Бокланом, Володимиром Горянським та іншими. 

Виконавець головної ролі та один з продюсерів Володимир Зеленський розповів, що якість продукту була основним пріоритетом для команди проекту:

Для нас було дуже важливо створити продукт, яким можна пишатися. Ми хотіли зробити кіно не «картонне» і не «штучне». Все, що ви побачили на екрані, - справжнє. Глядачі бачать не павільйон, а реальні будинки, інтер'єри, кабінети - все натуральне. Думаю, сценарій, режисуру і гру акторів телеглядачі теж високо оцінять.

У зйомках брали участь справжні бійці спецназу і використовувалася реальна бронетехніка, а для зйомок однієї з сцен Володимиру Зеленському довелося дві годину провести з заклеєним ротом і висіти на дереві вниз головою. Цікавий випадок також стався з Народним артистом Станіславом Бокланом, якого під час зйомок в аеропорту «Бориспіль» в гримі випадково прийняли за справжнього єврея-ортодокса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів, чи очікувати третього сезону серіалу «Слуга народу»