Який балкон вам сподобався найбільше? Проголосуйте за свого фаворита!

Який балкон вам сподобався найбільше? Проголосуйте за свого фаворита!

Віддайте голос за улюбленого учасника проекту «Турнір балконів».

Поделиться:

У новому проекті «Турнір балконів» експерт із садівництва Наталія Підлісна допомагала учасникам зробити їхні балкони затишнішими й красивішими. Проект добіг кінця, і саме ви вирішите, яке декорування балкону найкраще. Приєднуйтесь до голосування і поділіться своєю думкою!

Пригадаймо учасників нашого проекту!

Першою, до кого завітала садівниця Наталія Підлісна, стала Людмила. Жінка разом із чоловіком Олегом обожнюють свій балкон. Подружжя розширило його простір і зробило ремонт, аби проводити тут час із друзями та відпочивати разом після важкого робочого дня. Однак у них виникла проблема - Олег любить кактуси, а Людмила надає перевагу петуніям. Наталія допомогла декорувати балкон таким чином, аби ці оригінальні рослини мали гармонійний вигляд між собою.

Другому учаснику проекту знадобилася допомога професійного садівника Наталії, аби прикрасити та освіжити свій балкон. Володимир переїхав у нове житло 1,5 років тому і особливо полюбив свій балкон. Він просторий та світлий, проте потребував більше затишку. Чарівниця Наталія перенесла на балкон справжню атмосферу Карпат, доповнивши його декор туями.

Третя учасниця проекту «Турнір балконів» Женя не могла поєднувати вирощування красивих та корисних рослин на балконі. Балкон мав чудовий асортимент рослин, але у ньому не було естетики. Наталія Підлісна підказала учасниці, як прикрасити балкон ягодами.

Четверта учасниця Тетяна стверджує, що балкон - її особливе місце, яке наповнює енергією. Тетяна активно займається спортом та хореографією і постійно потребує нової сили. Кожна рослинка на балконі - плід її роботи. Аби зробити своє місце для релаксації ще комфортнішим і чарівнішим, Тетяна вирішила взяти участь у проекті і декорувати балкон за єдиною концепцією. Наталія Підлісна їй у цьому допомогла.

П'ятою учасницею стала Олена. Жінка колекціонує олеандри. На її балконі дуже багато рослин, а за олеандрами доглядати непросто. Після спільної роботи з Наталією Підлісною балкон Олени перетворився на ботанічний сад у мініатюрі! Тепер Олені буде зручно доглядати за рослинами. 

 

poll_content_264