Людмила Барбір дала Савві Лібкіну гарбуза

Телепара Савва Лібкін та Людмила Барбір будуть готувати запечені овочі або рататуй по-українськи.

Поделиться:

Цієї суботи, 15 жовтня, в ефірі «Сніданок.Вихідний» о 8:50  на телеканалі 1+1 ви побачите вже шосту серію грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому місті». Телепара Савва Лібкін та Людмила Барбір будуть готувати запечені овочі або рататуй по-українськи.

Людмила Барбір осучаснила українську традицію і запопонувала дарувати гарбуз в обмін на смак та вишукану подачу! Чи здивує Савва зіркових дегустаторів і чи подарує Савві гарбуз чарівна ведуча?

Як розповідає одеський ресторатор Савва Лібкін, він у своєму меню пропонує модну їжу, використовуючи сучасні українські продукти. Тобто якщо говорити мовою дизайнерів, це страви у стилі «прет-а-порте», тобто вишукані, оригінальні, з цікавою ідеєю, але досить демократичні, які можна готувати і в буденному житті.

Саме у ці дні стартував новий сезон Ukrainian Fashion WeekУ чому зірки 1+1 прийшли на відкриття Ukrainian Fashion Week, і продегустувати страву завітали засновник та голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська та дизайнер чоловічого одягу Серж Смолін.

Чи сподабається дегустаторам рататуй по-українськи? Що особливе додав Савва до рецепту та чим відрізняється страва від класичного рататуя, який пропонують у європейських ресторанах? 

Дивіться кулінарний проект «Їжа у великому місті» вже цієї суботи, 15 жовтня, о 8:50 на телеканалі 1+1. Стежте за рубрикою та збирайте рецепти нової української кухні.