Одеса перетворилася на літню фешн-столицю України (фото)

Подробиці, як проходить Odessa Holiday Fashion Week.

Поделиться:

Odessa Holiday Fashion Week – це наймасштабніша фешн-подія літа 2016.

Сьогодні, 27 червня, у рамках Odessa Holiday Fashion Week відбудеться конкурс молодих дизайнерів Погляд у майбутнє, ведучими якого стануть зірки 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов.

З 25 по 27 червня гості та журналісти мали змогу відвідати 30 подій – fashion show, презентації, арт-проекти та модні вечірки у найпрестижніших місцях Одеси.

Під час цього конкурсу ми хотіли показати справжню Одесу, розкрити потенціал міста для його гостей і жителів, – каже засновниця Українського тижня моди Ірина Данилевська.

З-поміж понад 100 конкурсантів до участі у фіналі конкурсу Погляд у майбутнє журі обрало 17 колекцій. Олександр Попов і Валентина Хамайко назвуть переможця вже сьогодні.

Погляд у майбутнє відкрив для світу моди такі знані імена, як Іван Фролов, який створив сукню для виступу Джамали на Євробачення 2016, дизайнер і постійний експерт Сніданок з 1+1 Андре Тан, Наталя Каменська, Жан Гріцфельдт та багато інших.

Ваня Фролов – один із найсвіжіших власників гран-прі конкурсу Погляд у майбутнє. Він не тільки робить прекрасні колекції, а й прославився дизайном костюму для Джамали, – каже Ірина Данилевська.

Нагадаємо, що експерти Сніданок з 1+1 розповіли про модні зачіски для довгого та середнього волосся влітку 2016.