Поради стиліста: Секрети створення ідеального ділового образу

Дизайнер розповів, що потрібно носити на роботу, аби виглядати стильно.

Поделиться:

 

Що носити цієї весни: 13 модних трендівУ програмі «Сніданок.Вихідний» дизайнер та модний експерт Андре Тан поділився секретами створення ідеального модного образу, а також порадив, які речі мають обов’язково бути в діловому гардеробі будь-якої жінки.

Читайте також: Чорна сукня: 5 образів на всі випадки життя.

У будь-якій компанії чи фірмі існує власний дрес-код. Діловий стиль вимагає від жінок чіткого дотримання правил і дуже часто не залишає варіантів для фантазії. Проте навіть у такому випадку можна одягатися зі смаком. Головне правило - вибирати речі, які можна буде поєднувати між собою. Це дозволить часто міняти образи і завжди виглядати оригінально.

Дуже часто в нашому гардеробі велика кількість речей, але ми не знаємо з чим їх поєднувати, - зазначає Андре Тан.

ЩО ОДЯГАТИ НА РОБОТУ

  1. Сукні

Для робочого гардеробу темні сукні довжиною до коліна будуть одним із найкращих рішень. Також для ділового образу можна обрати звичайну сіру сукню без вирізів або сукню-футляр з декоративним елементом всередині та акцентом на талії.

Довжина має бути два пальці нижче коліна, обов’язково потрібно поєднувати зі підборами, - підкреслює експерт.

Жінкам з пишними формами краще надавати перевагу сукням на запах. Таке вбрання приховає недоліки фігури і надасть образу витонченості. Поєднувати таку сукню в холодну пору року можна із темними колготами.

Будь-яка жінка мусить мати у своєму гардеробі мінімум 6 суконь та 4 костюми, - каже дизайнер.

Читайте також: Модні сукні сезону: поради дизайнера

2. Костюми

Костюм є основою будь-якого ділового образу. Його колір залежить від мети зустрічі, переговорів.

Ідеальним варіантом ділового образу стане жакет з баскою, який можна поєднувати із темно-синіми джинсами. Доповнити образ можна шарфом з яскравих кольорів, - підказує експерт.

Щоб приховати широкі стегна, варто підбирати костюм із трапецієподібним піджаком.

Читайте також: Що одягнути на роботу: Поради стиліста.

  1. Спідниці з блузами чи сорочками

Спідниці на роботу варто обирати прямі з простим кроєм. Їх довжина має бути на 2 см нижче коліна, а колір має бути однотонним. Поєднувати спідниці можна з різноманітними сорочками та блузами зі щільної тканини білого кольору або інших неяскравих кольорів.

Читайте також: Що повинно бути у шафі кожної жінки.

  1. Светри чи гольфи із штанами

Светри та гольфи в холодну пору року ідеально підійдуть для ділового гардероба. Їх можна одягати зі спідницею або класичними штанами. Також такі речі можна поєднувати з піджаками або кардиганами.

Читайте також: Мода 2017: Як обирати світшот залежно від типу фігури.

Пам’ятайте, якщо ви збираєтесь на серйозні ділові переговори, варто одягатися стримано, уникати відвертих декольте, щоб співрозмовник не відволікав увагу на окремі елементи вашого образу.

Нагадаємо, не так давно дизайнер розповів, як обрати якісний і стильний костюм для чоловіка.