Що повинно бути у шафі кожної жінки

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Стиліст розповіла, як мати стильний вигляд навіть тоді, коли в шафі обмаль речей.

Поділитися:

Чорна сукня: 5 образів на всі випадки життяПостійний бьюті-експерт програми «Сніданок з 1+1» Маргарита Мурадова порадила, який одяг обов’язково повинен бути в гардеробі модниць. В умовах економії часу та грошей, не слід бездумно скуповувати все, що просто сподобалося. Завжди треба думати, чи пасуватиме обнова до одягу, який вже у вас є.

Базовий гардероб – це мінімальний набір універсального одягу, що чудово поєднується між собою. Стиліст поділилася секретами, як мати стильний вигляд навіть тоді, коли в шафі обмаль речей.

Напередодні походу в магазин чітко сплануйте, яка саме річ вам потрібна, включно з кольором, фасоном та деталями, – каже експерт.

Катя Осадча з'явилася у сукні з «покемонами» (фото)СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ

Такий фасон пасує абсолютно усім. Варто лише обрати ідеальну за довжиною та рівнем поясу спідницю-олівець. Її можна одягати не тільки зі сорочками, а й із модними светрами більшого розміру.

БРЮКИ

Брюки класичного крою, підібрані під тип вашої фігури. Бажано обирати темно-сині чи чорні кольори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради, як створити ефектний діловий образ 

ДЖИНСИ

Декілька пар джинсів, що ідеально підкреслюють лінії фігури - обов’язковий елемент базового гардеробу. Мода змінюється, а класичні джинси синього кольору завжди стануть у пригоді.

Маленька чорна сукня: Як приховати недоліки фігуриСУКНЯ

Маленька чорна сукня за заповітом Коко Шанель повинна бути в гардеробі кожної жінки. Додавши відповідні деталі (шаль чи перли), плаття підійде як на денний, так і на вечірній вихід.

МАЙКИ ТА ФУТБОЛКИ

Білі, сірі та чорні майки, футболки без малюнків та жодних деталей успішно комбінуються як з джинсами, так зі спідницею. Додайте ще піджак на один ґудзик і вийде ідеальний образ у стилі smart casual.

СОРОЧКИ

Сорочки чоловічого крою білого чи світло-блакитного тону без рюш, жабо, бісеру та камінців. Вони універсальніші в поднанні з різним «низом», аніж жіночі блузки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що одягати після 40-ка років: образи на всі випадки життя

ВОДОЛАЗКИ ТА ДЖЕМПЕРИ

Зважаючи на сезонність таких речей, обирайте водолазки та джемпери теплих кольорів і без зайвих деталей.

Модні тенденції від українських ювелірів 2016ВЕРХНІЙ ОДЯГ

Бежевий тренч та кашемірове пальто – універсальні елементи гардеробу, тому сміливо інвестуйте в якісні моделі.

ВЗУТТЯ

Класичні лодочки на зручних підборах білого, чорного чи бежевого кольору – незамінний атрибут елегантної леді. Для втомлених ніжок завжди прозапас необхідно мати пару балеток базових відтінків.

СУМКИ

Must have для базового гардоробу – сумка-мішок, маленька сумка на довгій ручці та клатч. Обов’язково звертайте увагу на їхній колір. Найуніверсальнішими вважаються чорний і бежевий. 

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, як мати неперевершений вигляд у холодну пору року.

Новини по темі