Страву експресивного Савви Лібкіна оцінюватимуть його доньки
Відома телепара уже завтра приготує фаршироване курча без кісток та навчить, як правильно вибирати курятину на ринку.
Завтра, 12 листопада, о 9:10 на телеканалі «1+1» ви побачите десяту серію грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому місті».
Телепара Савва Лібкін та Людмила Барбір приготує нову страву – фаршироване курча без кісток. На перший погляд здається, що страва вимагає ювелірної точності і майстерності, але завдяки детальній інструкції від наших телекулінарів, з нею впорається кожна господиня.
Лібкін поділиться із Барбір власними кулінарними хиторщами приготування м'яса. Людмила Барбір здивує новим образом. Окрім цього, ви зможете побачити телепару у незвичній ролі.
Цього разу на дегустацію страви завітають дуже вибагливі експерти: італійський шеф-кухар, володар 2-х мішленівських зірок Вінченцо Барба та доньки Савви Лібкіна – Софі та Міа.
Не пропустіть нову серію «Їжі у великому місті» і ви також дізнаєтесь: чому Людмила Барбір цього разу побоїться допомагати Савві Лібкіну на кухні? У чому експресивний одесит звинуватить телеведучу? На що треба звертати увагу, щоб вибрати якісне свіже м'ясо на ринку? Які гриби найбезпечніші? Чому фаршироване курча обов`язково загорати і у пергамент, і у фольгу?
Нагадаємо, що телепроект «Їжа у великому місті» розвиває сучасну українську кухню, надихає людей вибирати нашу їжу, робить її модною, відкриває успішні ресторани української кухні у всьому світі, експортує вітчизняні продукти, використовує креативні вітчизняні рецепти.
Знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін із телезіркою, українською гуцулкою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті «Їжа у великому місті» багато гастрономічних відкриттів. У меню телепари проста, корисна їжа зі свіжих українських продуктів з урахуванням світового досвіду та трендів.
Дегустувати й оцінювати страву приходять блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші цікаві особистості.