5 кроків до ідеального природнього макіяжу за 10 хвилин

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Професійний візажист розповіла, як швидко та просто нафарбуватися

Поделиться:

Літня відпустка добігла кінця, однак це не означає, що дівчатам не хочеться зробити свій образ привабливим та свіжим. 

Ми часто спостерігаємо за влогами зірок, які розповідають, як правильно та швидко зробити красивий природній макіяж. Особливо цікавими є уроки від Кім Кардаш’ян. Однак, як навчитися робити макіяж легкими, рівними та швидкими рухами? Як правильно підібрати відтінки відповідно до свого типу шкіри?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів макіяжу, який майстерно приховає ваш вік

1. Підбирати якісну декоративну косметику. Контуринг обличчя - не такий складний та заплутаний процес, як здається на перший погляд. Головне - правильно підібрати косметичні засоби: світлий і темний коректори, а також велику кісточку для тушування. 

2. Зволожити обличчя перед початком нанесення макіяжу. Використовуйте зволожуючий крем відповідно до типу шкіри, а також тональну основу для того, щоб вирівняти колір шкіри.

3. Не наносити на зону під очима забагато косметики. Виділяйте зону під очима тонким шаром нанесення консилеру. 

Використовуйте світлий відтінок консилера для контурування спинки носа, зони під очима, простору під лінією брів, підбородку та центральної частини лобу.

Якщо наносити забагато кремової основи, то до кінця дня макіяж виглядатиме несвіжим. 

Використовуйте хайлайтер для зони під брови та простору над верхньою губою.

4. Зону скул виділяти темним консилером. Для того щоб визначити, де у вас знаходиться лінія скул, потрібно втягнути щічки всередину. Після цього підкресліть лінію скул за допомогою темного консилера плавним рухом кісточки. 

Виділяйте зону щік рум’яною. Зараз в тренді нюдовий або ніжно-персиковий відтінок. Рум’яна надасть вашому обличчю свіжості та приємного кольору.

5. Вирівнюйте тон шкіри обличчя та шиї за допомогою пудри. В українських жінок часто відрізняється тон шкіри обличчя та шиї. Для вирівнювання кольору та розтушування темного консилеру використовуйте пудру. 

В кінці макіяжу необхідно нанести пудру на всю поверхню шкіри обличчя. Пудра повинна бути прозорою. Вона закріпить макіяж і зробить його більш стійким.

Після контурингу ваше обличчя виглядатиме настільки свіжо та красиво, що наносити тіні для повік не обов’язково. Туш для вій та блиск для губ гармонійно доповнять осінній макіяж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червона помада: з чим та коли носити 

Новости по теме