5 стильних речей, які врятують від осінньої депресії

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Постійний модний експерт програми Сніданок. Вихідний Андре Тан розповів про модні тенденції осені, які вбережуть від осінньої хандри.

Поделиться:

У гості програми Сніданок з 1+1 завітав український модельєр, популярний телеведучий та постійний модний експерт програми Сніданок. Вихідний Андре Тан. Дизайнер  розповів, що навіть у холодні дощові дні можна залишатися стильними. Більш того, правильний вибір одягу допоможе уникнути осінньої хандри.

Гольф

Дизайнер зазначив, що цієї осені в гардеробі кожної модниці має бути теплий гольф. Мода на одяг 70-х років не лише виділить вас з натовпу, а й дозволить почувати себе комфортно в холодні осінні дні.

Картатий палантин

Вовняна або хутряна масивна накидка даруватиме відчуття теплоти. А картатий візерунок привертатиме погляди оточуючих.

Яскраві колготи

Теплі різнокольорові колготи – модний тренд осені, який не лише врятує ніжки від переохолодження, а й розвіє сумні думки про осінь.

Берети

Восени  в моду повертаються тенденції 70-х років, серед яких берети. Експериментуйте з кольорами, матеріалами та формами – будь-які варіації беретів надзвичайно популярні.

Теплий пуховик

В цьому сезоні в тренді все, що пов’язане з теплом і комфортом. Дизайнер зазначив, що must-have осені – це теплий широкий пуховик.

Новости по теме