Як створити контент, який стане вірусним та отримає мільйон переглядів: розповідаємо у «Сніданку з 1+1» разом із Дія.Освіта

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Як працює SMM-менеджер та чи складно опанувати професію

Професія SMM-менеджер: корисні поради у "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

Розповідаємо про можливості кар'єрного розвитку та професійного зростання в новому епізоді щотижневої рубрики «Знайомство з професією» в ефірі ранкової програми «Сніданок з 1+1».

За допомогою платформи Дія.Освіта журналісти Христя Биковець та Андрій Люховець вивчають тонкощі та секрети сучасних професій, а потім випробовують себе в реальних задачах та викликах. 

Знайомство з професією

Сьогодні Христя Биковець зануриться у світ однієї з найбільш універсальних діджитал-професій на сучасному ринку праці. 

Контент кріейтинг, аудит конкурентів, розробка стратегій просування. SMM-менеджер — і справді універсальний спеціаліст. Згодні? Перед тим, як зустрітися з новим викликом, Христя традиційно подивиться освітній серіал на платформі Дія.Освіта.

Залишайтеся з нами до кінця випуску, щоб дізнатися, чи зможе ведуча «Сніданку з 1+1» подолати випробування, які постають перед SMM-менеджером, та створити контент, вартий мільйонів переглядів. 

Дія.Освіта — інноваційні можливості для кожного, хто прагне кар'єрного зростання, та дієва допомога для тих, хто не хоче загубитися в сучасних умовах пошуку роботи.

Освітні серіали, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари та гайди безоплатно доступні для кожного українця та українки. Всі вони є безоплатними та доступні як українською так і англійською мовами.

Новости по теме