Астрокоуч розповіла про рівнодення та гороскоп стихій на жовтень

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У програмі Сніданок з 1+1 експерт розповіла про день осіннього рівнодення та зробила прогноз для всіх стихій гороскопа.

Поделиться:

Нещодавно в мережі з’явилася інформація про появу 13 знаку зодіаку –  Змієносця. Такі заяви не на жарт шокували читачів гороскопів, порушивши традиційні рамки знаків зодіаку.

Астрологи пояснили, чому поява Змієносця ніяким чином не змінює ваш знак зодіакуАстролог Олексій Котенко розповів, як впливає поява 13 знаку зодіаку на гороскоп та чим відрізняється знаки зодіаку від зодіакальних сузір'ів. До студії програми Сніданок з 1+1 завітала астрокоуч Олена Данько, яка пояснила, чому 22 вересня – надзвичайно важливий день для всіх знаків зодіаку.

22 вересня починається період астрономічної осені, коли тривалість дня на всій Землі, крім районів земних полюсів, майже дорівнює тривалості ночі. Цей день називають днем осіннього рівнодення.

Астролог Олена Данько розповіла, що знаки зодіаку розпочинаються з 21 березня не випадково – вони пов’язані з днем весняного рівнодення. Саме тому гороскоп починається саме зі знаку Овна, на кожен знак зодіаку виділяється по 30 днів. Це замкнуте коло і називається зодіакальне коло.

Гороскоп на вересень 2016 для всіх знаків зодіакуАстрокоуч розповіла, чого очікувати в жовтні представникам всіх знакам зодіаку по стихіям.

На початку жовтня особливо успішний період очікує на повітряні знаки зодіаку. Близнюкам, Терезам і Водоліям буде надзвичайно щастити в коханні, спілкуванні та пошуках нових знайомств.

Стихії землі, до якої відносяться Телець, Діва і Козеріг, особливо щаститиме до середини жовтня. Раки, Скорпіони і Риби повинні бути терплячими. Хоч жовтень не принесе успіху та блискавичних результатів, ситуація скоро зміниться на краще.

З 23 жовтня на всі знаки зодіаку чекає досить конфлікний період. Щоб уникнути сварок з рідними та колегами, варто проявити толерантність до інших думок та байдужість до гострих висловлювань у вашу сторону.

Хочете дізнатися, як знак зодіаку ваших родичів вливає на стосунки в родині? Дивіться гороскоп тещі та гороскоп свекрухи і робіть відповідні висновки. 

Новости по теме