Чим «Сніданок з 1+1» здивує глядачів у День Незалежності

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Чим «Сніданок з 1+1» здивує глядачів у День Незалежності
1plus1.ua

Ранкове шоу вийде в ефір зі святковим телемарафоном.

Поделиться:

До Дня НезалежностіПарад, історичні сенсації та повернення «Слуги народу»: Що покаже «1+1» на День Незалежності «Сніданок з 1+1» проведе святковий телемарафон, який буде присвячений родинним історіям українців. Тема марафону: «Україна – одна родина».

Під час святкового марафону на глядачів чекає багато цікавих історій, сюрпризів та урочистих подій. Зокрема, «Сніданок» покаже документальні сюжети про українські родини і династії з різних куточків країни.

Також у межах марафону вийде спеціальне звернення Президента до глядачів каналу 1+1.

«Сніданок» працюватиме відразу з двох студій – зі своєї «домашньої» та виїзної студії, яка буде розташована у самому серці столиці – Михайлівській площі. Вестимуть святковий ефір Єгор ГордєєвЄгор Гордєєв про оновлений «Сніданок з 1+1»: «Сюрпризів багато!»Валентина ХамайкоЛюдмила Барбір та Руслан Сенічкінякий під час прямого ефіру приготує «золотий стандарт» борщу та частуватиме ним гостей «Сніданку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко показала свою домашню ферму (фото)

Святковий інформаційно-розважальний ефір 1+1 розпочнеться зі студії «Сніданку» о 6:45 та продовжиться до 9:25.

Після чого на глядачів чекає спеціальний випуск Телевізійної служби новин, який вестиме Лідія ТаранЗакохана у Францію: Де і з ким Лідія Таран провела відпустку. В рамках випуску відбудеться пряма трансляція святкового військового параду в Києві та включення з різних регіонів України.

Друга частина ефіру «Сніданку з 1+1» розпочнеться з прямого включення із виїзної студії. Так, об 11:30 на Михайлівській площі розпочнеться унікальна подія від одного з провідних експертів програми. Подробиці невдовзі на офіційній сторінці «Сніданку» у Facebook

«Сніданок з 1+1» запрошує глядачів, киян та гостей столиці разом розпочати святкування 26-тої річниці Дня Незалежності України, відвідавши виїзну студію програми на Михайлівській площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Незалежності побачить світ перший фільм про Україну в 360⁰

Новости по теме