До та після перевтілення: Єгор Гордєєв показав фото медичного центру для поранених війною українців

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Єгор Гордєєв показав медичний центр для поранених війною українців  (фото) - 1+1

Медичний центр світового рівня — Superhumans Center.

Поделиться:

У Львові відкрився національний медичний центр світового рівня — Superhumans Center. Заклад безкоштовно забезпечить протезування, реабілітацію, лікування ПТСР і реконструктивну хірургію. Центр розташовано на території Львівського обласного госпіталю ветеранів. Відкриття клініки відвідав та провів ведучий  «Сніданок з 1+1» на 1+1 Україна й Амбасадор Superhumans Єгор Гордєєв. На своїй сторінці у Фейсбук Єгор показав фото центру ще на етапі будівництва та уже під час відкриття. Порівняв «до» та «після».

«Новий Superhumans Center — перший крок до важливих змін. Це перша клініка з шести, які будуть в Україні. Побудована в рекордні терміни. Я був там на етапі будівництва. Ніхто до кінця не вірив, що це можливо. Але терміни є терміни. Вони придумані не для хайпу. Всі розуміють, що тут час є вирішальним. Терміни для побудови такої клініки фантастичні. Це абсолютна екосистема, як власне і було продумано. Там відчуваєш себе не в лікарні, а скоріше в науково-дослідному центрі. Пацієнти, яких знаєш не просто в обличчя. А знаєш як вони, як живуть, про що мріють і за що борються», — каже Гордєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів історію дружби з подружжям з окупованого Енергодару

Єгор Гордєєв 1+1

Єгор Гордєєв 1+1

Перше крило медичного центру включає лабораторію протезування та реабілітаційний центр. Друга черга, яка включає відділення реконструктивної хірургії та кімнати для запрошених лікарів-іноземців, відкриється до кінця 2023 року. Проєкт застосовує комплексний підхід до лікування та прагне змінити сприйняття та психологічний підхід до українців, які отримали складні травми та втратили кінцівки. Ще до повноцінного відкриття, центр вже розпочав протезувати та реабілітувати військових і цивільних. Двоє захисників отримали сучасні біонічні протези. Ще шестеро пацієнтів, військових та цивільних, у квітні повернулися із Німеччини, де отримали протези ніг та пройшли перші етапи реабілітації.  

Єгор Гордєєв 1+1

Єгор Гордєєв 1+1

Єгор Гордєєв 1+1

Серед Амбасадорів проєкту: музикант Стінг, акторка Труді Стайлер, мандрівник і телеведучий Беар Гріллз, керівниця фонду Річарда Бренсона Джін Оельванг, адвокат, війсковий Масі Найєм, шоумен Андрій Данилко, співак MONATIK. До Наглядової ради Superhumans входять Перша леді України Олена Зеленська та міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

«Величезна кількість світлої енергії, інтелектуально і системно направленої на божевільну ідею заради майбутнього. Замість страху в невідомості — в термін побудована база для створення протезів, фізичної й психологічної реабілітації. Немає “жертв”, є можливості. Немає меж, є інакшість», — підсумовує Гордєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний сніданок: рецепт чизбургер-ролу від Єгора Гордєєва

Єгор Гордєєв 1+1

Єгор Гордєєв 1+1

Єгор Гордєєв 1+1

Єгор Гордєєв 1+1

Єгор також завів Телеграм-канал, де ділиться новинами та роздумами, а також інтерв’ю з Superhumans. Підписуйтесь.

Новости по теме