Джамала розпродає сукні, щоб допомогти безпритульним тваринам

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Співачка Джамала попрощається із брендовими речами

Поделиться:

Українська співачка Джамала вирішила влаштувати розпродаж своїх вбрань, щоб допомогти притулку «Сіріус». Дорогий одяг від таких іменитих дизайнерів, як Іван FROLOV, Лілія Litkovska, Yuliya Magdych покинуть гардероб співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала прокоментувала чутки щодо своєї вагітності

Відомо, що притулку «Сіріус» потрібна матеріальна допомога, тому таким вчинком Джамала хоче захистити бездомних тваринок, що проживають там. Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Я хочу допомогти заплатити борг притулку і пережити зиму більш, ніж 2600 тваринам, тому й виставила на продаж своє вбрання, - стверджує Джамала.

Джамала також зізналася, що весь одяг, який буде виставлений на продаж, має для неї особливе значення. Вона одягала його на Євробачення та інші святкові заходи, однак заради благородної справи та збереження життя бездомних тварин, їй не шкода своїх вбрань.

Співачка повідомила усіх, що носила одяг лише по одному разу, тому всі речі - в ідеальному стані. Вартість кожної сукні від 6000 грн. до 3000 доларів.

Всі гроші від продажу без винятку підуть на покриття боргу притулку, - заявила Джамала.

Чимало користувачів соціальних мереж запитували співачку, чому вона вирішила підтримати саме бездомних тварин, а не, наприклад, хворих дітей чи людей похилого віку. На це співачка відповіла:

Я не люблю публічну благодійність. Справа в тому, що до тварин діло доходить в останню чергу, тому я й прийняла таке рішення.

Якщо ви хочете допомогти притулку, ви можете дізнатися ціну суконь на сторінці Джамали в Інстаграм та Фейсбук. Дзвонити та писати можна за номером +380673112501. Допомогти притулку на пряму можна на сайті dogcat.com.ua. Номер рахунку 4149 6258 1400 5953 Приват банк, Мезінова Олександра. Крім того, ви часто бачите тваринок із «Сіріус» на сайті 1plus1.ua і маєте можливість забрати їх під свою опіку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чому Кароль, Осадча та Джамала відвідали відкриття UFW

Новости по теме