Глядачі 1+1 визначилися з найкращою ідеєю проекту «Зміни свою школу»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Школа-переможець отримає головний приз – п'ять тисяч гривень.

Поделиться:

Протягом двох тижнів на сайті 1plus1.ua українці голосували за найкращу ідею проекту «Зміни свою школу». У соціальному проекті шоу «Сніданок з 1+1» взяли участь 22 українських навчальних заклади, які перетворили старі коридори на яскравий «розумний» простір для школярів та змагалися за головний приз – п'ять тисяч гривень.

У голосуванні за найкращу ідею проекту «Зміни свою школу» взяли участь понад 7 тис. користувачів. Найбільше українцям сподобалося, як змінився Кропивницький ліцей №19 – за цей навчальний заклад проголосували близько 2,5 тисяч людей.

Нагадаємо, що вчителі, батьки та учні Кропивницького ліцею в рамках проекту «Зміни свою школу» змайстрували незвичайну шафу та креативні полиці для взуття.

Друге життя книжкової шафи коштувало батькам і вчителям школи лише 200 грн. Всі гроші витратили на фарбу. Завдяки старанній роботі небайдужих батьків стареньку шафу для книг розмалювали в яскраві кольори та прикрасили логотипом школи.

Тепер у кропивницькому ліцеї ми реалізуємо найкращі креативні ідеї за 5 тис. грн. А в березна покажемо, що з цього вийде, – каже автор проекту Юлія Чаюн.

За словами Юлії Чаюн, у березні на 1+1 стартуватиме новий сезон програми, в якому візьмуть участь близько двадцяти шкіл.

Нагадаємо, що результати голосування можна переглянути за посиланням

Новости по теме