Головне на ранок 27 листопада: Україну накрив потужний снігопад та блокада західного кордону

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Головні новини України та світу на ранок 27 листопада — читайте у рубриці Сніданку з 1+1

Головні новини України та світу на ранок 27 листопада у рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

Новини України зараз

►В Україні через негоду тимчасово знеструмлені 400 населених пунктів у 10 областях. Найскладнішою ситуація залишається на Одещині. На півдні регіону починають працювати пункти незламності. Рух по трасі Одеса - Рені закритий. 

►Через циклон розігралось Чорне море. Тимчасово окупований Крим атакувала негода, там почався потужний ураган. Вода затопила окопи, які викопали окупанти.

►У полоні негоди Україна пробуде 2 дні. Циклон прямує на північ, у столицю, де може випасти до 30 см снігу. Вітер має усі шанси стати штормовим. 

Новини України та світу

►Понад 2000 вантажівок стоять нині на польсько-українському кордоні. Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад територій та інфраструктури. Поляки блокують кордон на напрямках, де його могли перетинати вантажі вагою понад 7,5 тонн. Зараз вантажівки стоять на 4х напрямках: Ягодин-Дорогуськ, Краківець - Корчова, Рава-Руська - Гребінне та Шегині - Медика. На останніх двох черги найбільші. Поляки планують блокувати перетин кордону Шегині-Медика цілодобово. 

►росія вкрала в України зерна на понад 1 млрд доларів. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Окупанти підготували транспорт, аби щодня вивозити з території України понад 12 тонн врожаю. 

►Україна отримає військові кораблі для забезпечення зернового коридору. Вже є перші домовленості з партнерами. Окрім того, президент України заявив, що Одеський регіон буде захищений додатковими системами ППО. 

росія атакувала Україну новими дронами. Чим вони небезпечні?: деталі у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новости по теме