Головне на ранок 28 листопада: як негода впливає на роботу авіації та запуск дронів

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Головні новини України та світу на ранок 28 листопада — читайте у рубриці Сніданку з 1+1

Головні новини України та світу на ранок 28 листопада у рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

Новини України зараз

►В Україні через негоду 5 людей загинуло та ще 19 постраждало за минулу добу. Майже 1,5 тисячі населених пунктів в 17 областях були знеструмлені. 

►Холод, постійний вітер та погана видимість впливають на роботу української авіації. Також це впливає на здатність окупантів запускати безпілотники. Втім, це не впливає на запуск крилатих ракет, розповів Юрій Ігнат. Негода також заважає нашим вогневим групам виконувати свою роботу.

►російські загарбники намагаються вкотре взяти Авдіївку. Вони розпочали нову хвилю атак. Ворог гатить цілодобово. Переважно - вдень.

Новини України та світу

►Польські страйкарі обмежили рух уже на четвертому пункту пропуску на кордоні. Відучора - цілодобово. Протестувальники погрожують пропускати по 2 вантажівки на годину та продовжити блокаду до 3 січня. Також погрожують припинити проїзд гуманітарних вантажів. В Уряді Польщі вперше відреагували та висунули свої пропозиції Україні та ЄС.

►ДБР завершило розслідування авіакатастрофи у Броварах, де загинуло керівництво МВС. За висновком, гелікоптер зазнав краху через порушення правил безпеки польотів. Гвинтокрил не мав дозволів на польоти за межі Києва. 

Як росія створює фотофейки та діпфейки про переворот в Україні, деталі у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новости по теме