Головні новини України та світу на ранок 4 грудня — дізнавайтеся у рубриці "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Головні новини на ранок 4 грудня: польський кордон, атака Херсону

Головні новини на ранок 4 грудня у новій рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

Головні новини в Україні на ранок 4 грудня

1. 2 загиблих та 7 поранених унаслідок російської атаки по Херсону. Цілями атаки стали житловий будинок та 2 лікарні. Росіяни не припиняють обстрілювати Правобережну Херсонщину.

2. Офіс генерального прокурора розпочав розслідування після розстрілу двох українських військових групою російських солдатів на Донеччині. У мережі було оприлюднено відео розстрілу неозброєних військових, які здавалися в полон.

3. Бюджетників на тимчасово окупованих територіях змушують здавати кров для російської армії. Вони під тиском стають донорами, адже в окупантів великі втрати.

4. Невідомі особи через Telegram збирають інформацію про українців. Канал використовує ім'я Міністра оборони Рустема Умєрова. У відомстві наголошують: міноборони не має акаунту у месенджері.

5. Близько тисячі населених пунктів знеструмлені через негоду. Найбільше постраждали західні області. У Міненерго зазначають, що дефіциту електроенергії немає, а планові відключення наразі не застосовують.

6. На кордоні з Польщею відкриють один пункт пропуску порожніх вантажівок. Польські перевізники блокують кордон від початку листопада, нещодавно до цього доєдналися і словаки.

7. На Софійські площі у Києві почнуть встановлювати новорічну ялинку. Прикраса буде штучною, заввишки 12 м. Поруч буде фотозона. Запалять головну ялинку 6 грудня.

Страйк польських перевізників на кордоні: яка зараз ситуація на паливному ринку: деталі у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новости по теме