КМДА та 1+1 представляють безкоштовний мобільний путівник Києвом

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

12 травня у Музеї історії Києва представили Kyiv City Guide.

Поделиться:

Kyiv City Guide представляє собою безкоштовний мобільний додаток для платформ AppStore та Google Play, який міститиме дев’ять екскурсій Києвом з текстовим та аудіо-супроводом двома мовами – українською та англійською. Цей проект створено для зручних, цікавих та пізнавальних прогулянок містом – і автори проекту впевнені, що українцям, в тому числі киянам, він сподобається не менше, ніж іноземним гостям.

Створення проект Kyiv City Guide було ініційовано Управлінням туризму КМДА – у складанні маршрутів від “міста” мерії домомагав туристичний ресурс “Интересный Киев”, який вже чимало років проводить пізнавальні тематичні екскурсії містом, а також бере участь у гучних та важливих соціальних міських ініціативах.

Пізніше до проекту приєдався і телеканал “1+1” – з боку каналу Kyiv City Guide доповнився декількома власними екскурсіями, а озвучили маршрути ведучі каналу Марина Леончук  та Валентина Хамайко.

Технічним супроводом та розробкою проекту займалася компанія Bazu Company, яка відповідала за дизайн додатку, за наповнення додатку контентом, за його реєстрацію на AppStore та Google Play та подальше просування продукту.

На прес-конференції, що відбулася 12 травняу Музеї історії Києва путівник-додаток презентуватимуть заступник міського голови Олексій Рєзніков, начальник управління туризму КМДА Антон Тараненко, засновник екскурсійного бюро “Интересный Киев” Арсеній Фінберг, ведуча проекту “Сніданок Вихідний” на телеканалі “1+1” Валентина Хамайко та представник компанії-розробника Bazu Company Сергій Юрченко.

Новости по теме