Команда Сніданку одягнула відому американку в українську вишиванку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Улюблена ранкова програма побувала в гостях у культового американського шоу Good morning America.

Поделиться:

Вчора на прямий ефір програми завітало багато учасників Нью-Йоркського марафону. Окремо ведучі вітали шеф-редактора «Сніданку» Антона Степюка - виявилося, що серед всіх присутніх в студії марафонців він показав найкращий результат - 3 години 25 хвилин.

Після ефіру сніданківці вирушили на екскурсію за лаштунки найпопулярнішої ранкової програми світу і спілкувалися з американськими колегами вже в неформальній обстановці. Продюсери Good morning America цікавилися враженнями від їх програми і особливостями українського шоу. А Єгор Гордєєв навіть випробував крісло ведучого культової програми.

«Крісло виявилося дуже зручним, - сміється Гордєєв. - А якщо серйозно, ми спостерігали за кожним рухом і шерехом на майданчику. Ведучі Good morning America працюють не тільки з гостями і камерами, але і з публікою в студії – це зовсім інша атмосфера, тут дуже багато особливостей. Легендарна для всієї Америки Робін Робертс, буквально в прямому ефірі перемогла рак, і опитали фактично всіх ньюсмейкерів планети, робить це неймовірно легко і тонко».

Після прямого ефіру команда «Сніданку» презентувала Робін Робертс червону вишиванку, в якій телеведуча пообіцяла з'явитися в найближчих випусках Good morning America.

Тепер «Сніданок» чекатиме американських колег в гості у Києві. Більше подробиць дивіться в найближчих випусках програми по буднях з 6:30.

Новости по теме