Мадонна удочерила двох дітей з Африки

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Популярна американська співачка стала мамою близнюків.

Поделиться:

Фото вагітної Бейонсе стало найпопулярнішим за всю історію InstagramАмериканська поп-діва Мадонна стала мамою близнят із Малаві – країни на південному сході Африки. Вищий суд Республіки нещодавно дозволив співачці удочерити двох 4-річних дівчаток.

Близнючки Стелла та Естер зараз із зірковою матусею, а вже зовсім скоро полетять до нового дому в США, як повідомляє британське видання The Telegraph.

Читайте також: Сина Мадонни заарештувала поліція

Супроводжувати зірку з дітьми в США буде спеціальний агент з Малаві. Він перевірить, чи зможе співачка забезпечити близнючок усім необхідним.

Я у нестямі від радості, що тепер вони є частиною нашої сім'ї. Глибоко вдячна всім, хто в Малаві допомагав зробити це можливим, і я прошу ЗМІ поважати наше приватне життя, - заявила Мадонна в Instagram.

Відомо, що діти – сироти від народження. Після смерті матері за ними доглядали бабусі. Проте вони не змогли повністю забезпечити дівчат, тому були змушені віддати їх в дитячий будинок.

Мадонна вже не вперше проходить процедуру всиновлення: молодших дітей сина Девіда Банда співачка всиновила у 2008 році, а доньку Мерсі-Джеймс у 2009. Вони також родом із Малаві.

Нагадаємо, не так давно спокуслива Мадонна знялася у чорно-білій фотосесії.

Новости по теме