Не стало українського актора та режисера Олександра Крижанівського, який зіграв у серіалі "Коло омани" на "1+1 Україна"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Помер актор та режисер Олесандр Крижанівський
Фото: instagram.com/theatrepechersk

З життя пішов український актор та режисер Олесандр Крижанівський, який зіграв у серіалі "Коло омани" на "1+1 Україна".

Поделиться:

21 листопада великої втрати зазнав світ українського театру та кіно. Учора з життя пішов актор, режисер та художній керівник і засновник Театру на Печерську Олександр Крижанівський. Артист також зіграв у серіалі "Коло омани" на "1+1 Україна". Про це розповіли у "Сніданку з 1+1", що виходить по буднях із 6:30 до 9:30 на телеканалі "1+1 Україна" та YouTube.

Про втрату першим повідомив син артиста Володимир: 

"Друзі, мій батько, Олександр Крижанівський, сьогодні ввечорі помер від інфаркту та супутніх ускладнень. Прощання відбудеться найближчими днями в місці якому він присвятив останні 25 років свого життя - Театр на Печерську. Дату та час повідомимо пізніше".

Олександр Крижанівський родом із Києва, акторській діяльності присвятив майже все своє життя. Саме він заснував Київський академічний театр на Печерську та всі роки був його художнім керівником. Окрім театру, Олександр зіграв багато ролей у кіно. Глядачі точно бачили його в улюблених серіалах та фільмах. Зокрема останньою його кінороботою став новий серіал на "1+1 Україна" "Коло омани", прем'єра якого відбудеться 27 листопада о 20:30.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Олександра Крижанівського.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

 

Новости по теме