Олександр Попов розповів, чим «жив», перш ніж потрапив на «1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Ведучий програми «Сніданок. Вихідний» поділився, яким був його шлях до успіху.

Поделиться:

Зірка серіалів «Хазяйка», «Танець Метелика», та фільму «Я з тобою» міг і не стати актором та ведучим.

У дитинстві Олександр Попов захоплювався футболом: уболівав та грав сам. У команді був нападником, але часом доводилось і на воротах постояти. Та численні травми згодом змусили юнака відмовитися від спортивної кар’єри.

У школі він навчався неохоче, а от брати участь у художній самодіяльності любив. Серед тодішніх хобі хлопця – брейк-данс та співи.

Займався навіть у школі вокалу. До речі, разом зі своїм тезкою – сином Віктора Павліка. Кумедний аматорський ансамбль, де співали хлопці, мав назву «Парне молоко».

Я пам'ятаю, ми співали: «Я пінгвін і ти пінгвін…» І в нас були пінгвінячі костюми, – згадує, посміхаючись артист.

Тоді ж Олександр Попов захоплювався КВН. Яскраво виражені акторські здібності спонукають хлопця записатись до драматичного гуртка. На театральній сцені він дебютував у ролі Гамлета:

Пам’ятаю, як мені було соромно… Бо я монолог «To be or not to be» вивчив до половини. А іншу половину я читав із книжки, – з теплом пригадує Олександр Попов.

Студентські роки хлопця були нелегкими, але веселими. Навчався у КНУТКіТ ім. І.К. Карпенка-Карого. Жив у звичайному гуртожитку, насолоджувався його «побутовими особливостями».

Уже на 2-му курсі успішно знявся в рекламі та отримав перший «шалений» гонорар – 500 доларів.

Я купив собі піджак. Піджак – у модному магазині. Це було круто. Коричневий з нереально красивою підкладкою, – смакує спогадом юності актор.

Після інституту працював у Театрі юного глядача. Молодого талановитого актора одразу помітили режисери.

Нові проекти, цікаві ролі, високі гонорари, а потім раптом настало професійне затишшя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як несподівано склалася доля «султана» Халіта Ергенча із «Величного століття»

Без роботи сидіти Олександр не може, тому береться за першу гідну можливість заробітку – вакансію ретушера фотографій в офісі інтернет-магазину. Робота повертає хлопця до одного з юнацьких хобі, він згадує колишні гарні  навики обробки зображень і таким чином виходить зі становища.

На сьогодні у творчому доробку Олександра Попова – вже понад 40 кіноролей. Але зупинятися на досягнутому актор не збирається: натхненно мріє знятися у військовому кіно, історичній драмі та комедії.

До речі, перший поцілунок героя екранних історій про кохання трапився в піонерському таборі. Подальші стосунки з дівчатами, а також доросле «особисте» життя Олександр не афішує. Але «метелик на крильці приніс», що серце чоловіка наразі вільне.

Нагадаємо, що цієї суботи на «1+1» покажуть нову мелодраму «Танець метелика» з Олександром Поповим у головній ролі. 

Новости по теме