Розлучення Пітта та Джолі: причина популярності сумної історії

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

В гості до одиноких серцедь Марини Леончук та Руслана Сенічкіна завітала головний редактор журналу Viva, яка розповіла про популярність теми розлучень.

Поделиться:

У студію програми Сніданок з 1+1 завітала головний редактор журналу Viva Іванна Слабошпицька, яка знає майже все про життя знаменитостей. В ефірі говорили про зіркові розлучення.

Марина Леончук, яка сама нещодавно була в центрі обговорень стосовно розриву з чоловікомМарина Леончук зізналася, що знову закохана після 14 років подружнього життя, поцікавилася, чому ж тема розлучення Бренджеліни набрала таких обертів.

Тема викликала неймовірну кількість обговорень, адже люди люблять легенду, яку самі й створили. Казка закінчилася, тому це викликало так багато розмов, більше, ніж навколо всіх інших подій, які відбуваються у світі.

Іванна Слабошпицька розповіла, що підписників Viva! та інших видань про зірок турбує питання, як могла закінчитися історія кохання ідеальної пари. При цьому люди дозволяють собі оцінювати ситуацію та схвалювати чи засуджувати рішення інших.

Мені навіть трохи шкода вас, зірок, тому що ваше життя виноситься на публіку. Однак я думаю, що ми скоро будемо робити репортаж з весілля Марини Леончук.

На думку головного редактора Viva!, історія Бреда та АнджеліниКого підозрюють у розлученні Джолі і Пітта логічна. Незважаючи на те, що пара була разом більше 10 років, Анджеліна Джолі та Бред Пітт абсолютно різні. Вона зазначила, що приходить той період, коли хтось з пари переростає свою другу половинку.

Нагадаємо, нещодавно ведуча програми Сніданок з 1+1 Марина Леончук зізналася, що знову закохана і насолоджується цим.

Новости по теме