Простий рецепт печива з журавлиною від Руслана Сенічкіна
Корисний рецепт іх журавлиною, що багата на мінерали та вітаміни.
У студії Сніданок з 1+1 популярний ведучий Руслан Сенічкін поділився смачним і корисним рецептом печива з журавлиною, що сподобається і дітям, і дорослим.
Інгредієнти
Борошно – 300 г.
Цукор – 130 г.
Вершкове масло – 150 г.
Вершки – 100 мл.
Жовток – 4 шт.
Журавлина – 100 г.
Розпушувач – 1 ч.л.
Приготування
1. В окремий посуд насипати борошно, цукор, розпушувач, масло та журавлину.
2. Жовтки та вершки змішати окремо, а потім поєднати з тістом.
3. Все разом гарно змішати руками і зробити ковбаску, яка повинна 30 хвилин зберігатися в холодильнику.
4. Нарізати ковбаску на рівні шматки і помістити в духовку на 25 хвилин.
Смачне, яскраве і вітамінізоване печиво можна їсти на сніданок або брати з собою на роботу.