Стало відомо ім'я нового ведучого «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Сьогодні Руслан Сенічкін та Людмила Барбір презентували нового ведучого ранкової програми.

Поделиться:

Ним став Єгор Гордєєв, якого глядачі «1+1» добре пам'ятають по роботі у випусках «ТСН. Ранок».

Дебют Єгора Гордєєва в ролі нового ведучого «Сніданку з 1+1» відбудеться 14 серпня. Останній рік Єгор жив у Празі, де отримував міжнародний журналістський досвід. Пропозиція приїхати до Києва і взяти участь у пробах стала для нього несподіванкою.

«Дуже важливо, хто приходить до нас зранку додому. Мені здається, між Єгором і глядачем не буде дистанції. Він приємний співрозмовник, який буде відбирати тільки найкориснішу інформацію, - коментує директор департаменту ранкового мовлення «1+1» Юлія Жмакіна. - Єгор став джокером на кастингу. До того, як він приїхав на проби, ми вже розглянули понад 50 кандидатів, серед яких відомі теле- та радіоведучі, спортивні коментатори. Але ми розуміли, що це не зовсім те, що потрібно нашій аудиторії. Коли Єгор з'явився в кадрі, все стало на свої місця. Він добре знайомий глядачам «1+1», але таким його ще не бачили. Думаю, він всіх приємно здивує».

Новий ведучий «Сніданку з 1+1» захоплюється плаванням і вітрильним спортом. Він любить подорожі і хороші книги. Єгор дуже цінує сімейні традиції, проте своєю сім'єю обзавестися поки не встиг.

Робота в «Сніданку з 1+1» для мене це виклик - я ніколи не вів у парі. Крім того, це абсолютно новий формат. Глядачі звикли бачити мене в строгих приталених піджаках, серйозного та стриманого. Тут я буду зовсім іншим, і піджаки теж будуть іншими, - з посмішкою розповідає Єгор.

«Я добре знаю команду «Сніданку», адже ми працювали паралельно 3 роки в ранковому ефірі. За цей час ми встигли зблизитися та стати друзями. Я радий, що повертаюся додому», - ділиться ведучий.

До слова, з 14 серпня «Сніданок з 1+1» знову виходитиме в розширеному хронометражі - по буднях з 6.45 до 9.30.

Новости по теме