Тіна Кароль, ОЕ, Катерина Осадча та інші зірки приєднаються до благодійного аукціону «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

В п’ятницю, 23 грудня, в ефірі ранкової програми «Сніданок з 1+1» відбудеться четвертий благодійний марафон.

Поделиться:

У благодійному марафоні «Сніданку», який вийде за підтримки соціального проекту ТСН «Здійсни Мрію», візьмуть участь відомі музиканти, актори та ведучі, серед яких Дмитро Комаров, сівачки Тіна Кароль і Джамала, гурт Океан Ельзи, актори Студії «Квартал 95» та інші.

Зірки нададуть власні ексклюзивні подарунки для благодійного онлайн-аукціону, який розпочнеться вранці 23 грудня і триватиме протягом всього дня на сторінці «Сніданку» у Facebook. Придбати подарунок від зірки зможе кожен, хто запропонує найбільшу суму та перерахує її на рахунок благодійного фонду «Крона».

Усі зібрані за зіркові лоти будуть направлені на покращення психоемоційного стану дітей, які більшу частину свого часу знаходяться в лікарні ОХМАТДИТ. Зокрема, в двох відділеннях лікарні на постійній основі працюватиме «Доктор Сміх». 

Ведучими марафону стануть Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та куратор проекту «Здійсни Мрію», ведуча ТСН Лідія Таран.

«В онкологічних, гематологічних, хірургічних та інших «складних» відділеннях перебувають діти, які майже не виходять зі своїх лікарняних палат. Вони регулярно проходять виснажливі процедури, щодня борються з хворобою та знаходяться в умовах, де кожен день схожий на попередній. Ці діти дуже радіють, коли на вихідних до них приходять клоуни і волонтери, які граються з ними і розважають, що дає їм змогу ненадовго забути про хворобу. Проте, у звичайні дні, коли дітки залишаються самі, їм гостро  не вистачає спілкування. Саме тому цього разу ми вирішили збирати гроші на дуже незвичайну річ, яка для українських лікарень є певним новаторством. Наша мета - зібрати 140 000 гривень не на адресну допомогу одній дитині, а для того, аби в двох відділеннях лікарні ОХМАТДИТ з’явився спеціальний співробітник – «Доктор Сміх» - аніматор-психолог, який щодня буде знаходитись з дітлахами, підтримувати їх та допомагати проходити лікування у форматі гри», -  розповіла продюсер «Сніданку» Юлія Жмакіна.

Окрім основного аукціону, редакція програми «Сніданок» підготувала декілька сюжетів про життя та заповітні мрії дітей. Разом з гостями програми «Сніданок» спробує втілити найзаповітніші мрії героїв цих відео-історій.

«Сніданок з 1+1» запрошує усіх бажаючих приєднатись до благодійного аукціону, що пройде у п’ятницю 23 грудня з 6:45 до 18:00. Деталі на сторінці «Сніданку» у Facebook

Нагадаємо, що це вже четвертий благодійний марафон, який проводить «Сніданок з 1+1». Попередні марафони були націлені на збір коштів для онкохворих дітей, літніх людей та притулку для тварин. Загалом завдяки трьом марафонам вдалося зібрати майже 335 тисяч гривень допомоги.

Фонд «Крона»- Всеукраїнська благодійна організація, заснована у 2006 році за участі Групи компаній «НІКО».  ВБФ «Крона» є членом Опікунської ради НДСЛ «ОХМАТДИТ», членом Українського форуму благодійників. Детальніше про ВБФ «Крона» можна дізнатись за посиланням

Новости по теме