Ведучі 1+1 долучилися до легендарного балету

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Ведучі 1+1 долучилися до легендарного балету

Ведучі Сніданку з 1+1 прочитали рядки з однойменного роману Фіцджеральда.

Поделиться:

Проект The Great Gatsby Ballet і телеканал 1 + 1 випустили відеопроект, в якому танцівники балету виконують па під цитати знаменитих телеведучих. Ведучі Сніданку з 1+1 Людмила Барбір, Єгор Гордєєв і ведучі Сніданку. Вихідний Валентина Хамайко та Олександр Попов прочитали рядки з однойменного роману Френсіса Скотта Фіцджеральда. Відео було знято з нагоди дати виходу культової книги - 10 квітня1925 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних тенденцій у весняних образах Людмили Барбір

«Таку усмішку, повну невичерпної підбадьорюючої сили, вдається зустріти чотири, ну, п'ять разів у житті. Якусь мить вона, здається, вбирає в себе всю повноту зовнішнього світу, потім, немов підкоряючись невідворотному вибору, зосереджується на вас», - цитує актриса і ведуча Людмила Барбір.

За допомогою цього проект  найгучніший балетний блокбастер України показав історію екстравагантного Джея Гетсбі з різних сторін: в танці і в грі акторів та ведучих 1+1, які оповідають про знаменитого персонажа.

З моменту створення The Great Gatsbу Ballet в 2014 році спектакль був представлений в більш ніж 30-ти містах Європи. Виставу побачили більше 60 000 глядачів! Сотні захоплених оглядів критиків в медіа США, Франції, Казахстану, Німеччини, Білорусії, Іспанії, Литви, Латвії, Хорватії, Сербії, Молдови, України створюють медійний попит на цей проект в масштабах всього світу!

Нагадаємо, що 16 квітня стартує всеукраїнський тур «Великий Гетсбі». Постановка пройде 16, 17, 19, 20 і 23 квітня в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі та Львові. На виступі в Києві сольну партію виконає співачка Tayanna!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв підтримали людей із синдромом Дауна

Новости по теме