Відкрийте для себе світ великих даних у «Сніданку з 1+1» разом із Дія.Освіта

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Як стати датааналітиком — знайомство з професією у "Сніданку з 1+1"

Новий випуск рубрики «Знайомство з професією» у "Сніданку з 1+1" розкриє світ сучасних професій.

Поделиться:

Щотижня в ефірі програми «Сніданок з 1+1», який виходить з 6:30 до 9:30 в ефірі 1+1 Україна та на YouTube, виходить новий випуск рубрики «Знайомство з професією», яка була створена у співпраці з освітньою платформою Дія.Освіта. 

Журналісти Христя Биковець та Андрій Люховець занурюються в динамічний світ сучасних професій та відкривають глядачам перспективи та можливості, які пропонує ринок праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які навички потрібні, щоб стати баристою? Дослідили в «Сніданку з 1+1» спільно з Дія.Освіта

Цього разу журналістка Христя Биковець приймає виклик освоїти одну з найбільш популярних професій сьогодення — датааналітик. Ця професія — гарна можливість для багатьох увійти в ІТ. Та перед тим, як спробувати себе у новій ролі, Христя ознайомиться з основами роботи датааналітика, переглянувши навчальний серіал на Дія.Освіта.

Чи зможе Христя підкорити масиви великих даних та створити свій перший аналітичний звіт по продажах? Дізнайтеся під час перегляду нового випуску.

Дія.Освіта — це понад 150 освітніх продуктів едьютейнмент-формату про професії на ринку праці, що мають найбільший попит, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари, гайди. Тематика освітніх серіалів широка — від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проєктного менеджера до пакувальника. Також на платформі є велика кількість освітніх серіалів із цифрової грамотності та кібергігієни. Всі вони є безоплатними та доступними.

Новости по теме