10 сумок, які ніколи не вийдуть із моди

10 сумок, які ніколи не вийдуть із моди
instagram.com/blaireadiebee

Оберіть свій варіант, який пасуватиме до легкої весняної сукні.

Поделиться:

Сумка - важливий аксесуар для кожної жінки. Їх справді не буває забагато, адже для кожного виходу пасуватиме інша. Однак існують базові сумки, котрі вже декілька десятиліть поспіль не виходять із моди. Якщо придбаєте таку річ, безсумнівно залишатиметесь у тренді. Тому ми підготували для вас добірку із 10 базових сумок, які ідеально доповнять ваш гардероб. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий весняний гардероб: 10 необхідних речей

КЕЛЛІ ТА БІРКІН

Сумка-келлі та біркін - творіння модного будинку Hermes. Дизайн келлі створювався для княгині монако Грейс Келлі. Її трапецеподібна форма стала символом елегантності у ХХ столітті. 

Фото: instagram.com/hermes

СУМКА-ШОПЕР

Сумка-шопер зручна та вмістка. Вона досить велика, але добре тримає форму дякуючи чіткому крою. У таку сумку точно поміститься усе - від косметички до несподіваної покупки у магазині

Фото: instagram.com/blaireadiebee

МАЛЕНЬКА DIOR

Маленька, вмістка та у формі квадрату - таку сумку вперше представив модний будинок Dior, і вона вмить опинилася в руках принцеси Діани. Леді Ді настільки полюбила свою маленьку Dior, що дизайнери вирішили назвати сумку на честь принцеси - Lady Dior.

Фото: instagram.com/dior

СУМКА-ХОБО

Сумка-хобо за формою нагадує півмісяць і, як правило, має один замок. Вона має середню довжину і вважається вмісткою. Сумка-хобо - чудовий варіант для весняної прогулянки. Цю модель сумки обожнювала перша леді Жаклін Кеннеді. Модний дім Gucci назвав своє творіння на честь господині - Jackie bag.

Фото: instagram.com/gucci

СУМКА НА ЛАНЦЮЖКУ

Сумка на ланцюжку вважається найвідомішою у світі. Такий базовий аксесуар створила дизайнер Коко Шанель всередині XX століття. Чорна шкіряна сумка із золотим ланцюжком стала мрією кожної жінки. 

Фото: instagram.com/chanelofficial

САКВОЯЖ

Жорстка та масивна - таку сумку обере лише смілива жінка. Нині вона є актуальнішою за клатч і все більше користується популярністю серед модниць, що полюбляють стріт-стайл. 

Фото: instagram.com/louisvuitton

РЮКЗАК

Рюкзаки стали ще більше популярними у минулому році і залишаються у тренді й навесні 2018-го. Тепер це не просто мішкоподібна сумка із цупкої тканини. Стильні маленькі шкіряні рюкзаки можна носити навіть до вечірнього луку. 

Фото: instagram.com/prada

У ФОРМІ КВАДРАТУ

Модні експерти стверджують, що сумка у формі квадрату вважається найстильнішою із усіх it-bag. Перший варіант квадратної сумки від Celine з'явився у 2009-ому, а їх першими власницями стали американські акторки-близнючки Олсен. Згодом такий варіант сумки став популярним у всьому світі. 

Фото: instagram.com/celine

КРОСС-БОДІ

Сумка кросс-боді неймовірно зручна, адже повністю звільняє руки і є неважкою. Такий варіант сумки пасуватиме як до кежуал, так і розкішного вечірнього луку. 

Фото: instagram.com/fendi

СУМКА-КІЛЬЦЕ

У сумці-кільце замість звичних шкіряних ручок використовується кільце. Воно виготовляється із металу, пластику або бамбуку. Така сумка більше пасуватиме для весняних та літніх луків. 

Фото: instagram.com/chloe

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди