5 модних тенденцій у весняних образах Людмили Барбір

5 модних тенденцій у весняних образах Людмили Барбір

Дізнайтесь, яких модних трендів дотримується ведуча.

Поделиться:

На своїй сторінці в Інстаграм ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір поділилася фото із відпочинку в Італії та Грузії і замилувала шанувальників стильними весняними луками та своїм відчуттям моди. Яких модних трендів дотримується Людмила - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди взуття весни 2018: Вестерн, пластик та спорт-шик

ЯСКРАВИЙ ЧЕРВОНИЙ 

Соковитий червоний колір не здає своїх позицій і залишається одним із наймодніших відтінків весни 2018-го. І недарма, адже, одягнувши червоне, кожна жінка притягуватиме погляди та почуватиметься володаркою світу. Сміливо обирайте червоні сукні та чобітки або просто нафарбуйте губи червоною помадою - і ви точно будете у тренді. 

СМУЖКА

Одним із найактуальніших принтів нового теплого сезону стала смужка. Цьогоріч вона може бути як тонкою, так і масивною. Не бійтеся комбінувати дві речі у смужку, головне - правильно розставляйте акценти. Пам’ятайте, що горизонтальна смужка розширює образ, а вертикальна - витягує. 

КВІТКОВИЙ ПРИНТ 

Принт з квітами - незмінний атрибут весняно-літніх колекцій. Вже декілька сезонів поспіль дизайнери пропонують модницям різні за стилем та розміром квіткові принти, прикрашені вишивкою або камінням. Такий принт вдало виглядатиме на джинсовій тканині та сукнях довжиною міді. 

СТИЛЬНИЙ ДЖИНС 

Джинсовий одяг досягнув піку своєї популярності саме навесні 2018-го. Комбінезони, джинси-бойфренди, шорти та жакети - обирайте свій варіант тотал-джинсового луку і виглядайте стильно та комфортно. Крім того, цього року доречно комбінувати джинсові речі різних відтінків тканини. 

ДОВЖИНА МІДІ 

Легка весняна сукня або ділова спідниця-олівець довжиною міді - ідеальний варіант як для офісу, так і для романтичної прогулянки. Обираючи спідницю-міді, надавайте перевагу яскравим кольорам, зміїному принту, еко-шкірі та джинсу. 

Фото: instagram.com/liudmila.barbir

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як оновити гардероб з мінімальними витратами