Як носити сукні і не мерзнути

Дізнайтесь, з чим поєднувати сукні, аби почуватися комфортно і стильно.

Поделиться:

Одягнути сукню у період сильних морозів - неможливе завдання для багатьох жінок. Незважаючи на холодну погоду, кожній модниці вже кортить одягнути чарівну сукню і зустріти весну у новому яскравому образі. Фешн-блогерка Анна Пономаренко дала цінні поради, як носити сукні в період міжсезоння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий весняний гардероб: 10 необхідних речей

СУКНЯ + ГОЛЬФ

Сукня-сарафан у поєднанні із гольфом - актуальний тренд 2018-го. Це може бути обталений шкіряний сарафан або сукня-міді із цупкої тканини. Одягайте під низ теплий гольф і доповніть образ стильним шкіряним поясом. 

Не забувайте про головні принти 2018-го. Гольф у смужку та сукня в клітинку - гарна ідея для весняного образу, - зауважує експерт. 

Фото: instagram.com/dianagloster

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

СУКНЯ + ПАЛЬТО

Класичне поєднання сукні і пальта зробить лук кожної красуні витонченим та елегантним. Прикрасьте свій образ великим шарфом і стильним капелюшком. 

СУКНЯ + СВЕТР 

У період міжсезоння такий лук вдало поєднується із ботфортами. Створюючи весняний образ, обирайте легкі сукні, до прикладу, із квітковим принтом. Зверху одягніть светр-oversize. Вдалим доповненням цього луку стануть великі аксесуари - намисто, сережки або браслет. 

СУКНЯ + ЛЕГІНСИ 

Шкіряні легінси стали одним із найпопулярніших трендів нового сезону. Вони гармонійно поєднуються з теплою сукнею або в’язаним светром-oversize. 

Нині також модно комбінувати сукню-сорочку із джинсовими брюками. Якщо у вас високий зріст, ви можете обирати широкі брюки та брюки-кльош. Якщо у вас невисокий зріст - одягайте скінні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які брюки обрати, щоб стати стрункішою

Фото: instagram.com/dianagloster

СУКНЯ + КУРТКА 

Стиль спорт-шик залишається у тренді 2018-го. Комбінуйте теплі куртки із легкими сукнями або спідницями. Сміливо одягайте ботильйони із тракторною підошвою або кросівки. 

Нагадаємо, що найпопулярнішим кольором 2018-го за оцінкою інституту Pantone став ультрафіолет. Крім того, було підібрано 12 відтінків, які пасують до ультрафіолетового і також будуть в тренді у новому теплому сезоні. Вони актуальні як у моді, так і у дизайні інтер’єрів: ніжно-бузковий, лавандовий, яскравий і темний фіолетовий, жовтий, лимонний, гірчичний, бірюзовий, блакитний, червоний, бордовий та різні відтінки рожевого. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні кольори весни 2018 та з чим їх поєднувати