Місячний календар на тиждень з 3 до 9 липня

Місячний календар на тиждень з 3 до 9 липня
pixabay.com

Поради та рекомендації на кожний день місячного календаря.

Поделиться:

Цей місячний тижденьМісячний календар на 26 червня-2 липня 2017 року буде динамічним та сповненим переживань – адже ми наближаємося до настання Повного місяця, найсуперечливішого періоду для усіх сфер діяльності.

3 липня – 9-й день місячного циклу. Скорпіон позбавляє ілюзій. Саме сьогодні ви бачитимете реальність саме такою, якою вона є найсправді. Це вдалий час для проривів та рішучих кар’єрних кроків.

4 липня – 10-й день місячного циклу. Ми наближаємося до Повного місяцю, тому з кожним днем енергії все більше. Здаватиметься, що ви можете здолати будь-що. Пропонуйте нові ідеї на роботі – їх схвалять!

5 липня – 11-й день місячного циклу. Місяць зайшов у знак Стрільця, який благоволить вирішенню будь-яких бюрократичних питань. Тож, якщо ви ще й досі не подались на отримання біометричного паспорту, щоб насолоджуватися безвізом – зараз саме час це зробити.

6 липня – 12-й день місячного циклу. Стрілець нещадний до закоханих. Якщо закортить з’ясувати стосунки – тримайте себе в руках та не робіть цього, є ризик надовго посваритися. Цей день краще провести, домомагаючи іншим – перерахуйте гроші у благодійний фонд, придбайте у бабусі біля метро ягоди (навіть якщо у вас вдома вони є), запропонуйте комусь підтримку без приводу, просто так.

7 липня – 13-й день місячного циклу. Виділіть час для усамітнення – проаналізуйте свою поведінку на роботі, вдома, свої вчинки та плани. Сьогодні найкращий день для тверезої самокритики.

8 липня – 14-й день місячного циклу. Чим ближче Повний місяць, тим важче тримати себе в руках та залишатися спокійним і врівноваженим. Стримуйте себе, а якщо емоції вирують – рушайте на прогулянку на самоті або киньте усі сили на професійний розвиток. Доречі, на роботі сьогодні можна сміливо пропонувати ідеї та розпочинати нові проекти.

9 липня – 15-й день місячного циклу. Повний місяць – найважчий період для багатьох з нас. Усі явища та події проходять, так би мовити, “на максимумі”: якщо захворієте – то надовго, якщо посваритеся – то з наслідками. Не розпочинайте нових страв та стримуйте свої негативні емоції.