Місячний календар на 26 червня-2 липня 2017 року

Місячний календар на cьогодні, 26 чернвя -2 липня, 2017 року
pixabay.com

Поради та рекомендації на кожен день місячного календаря.

Поділитися:

Почався новий місячний цикл. Він стане «фундаментом» усього наступного місяця, тому дуже важливо, як ви його закладете. Цей час призначений для планування подій найближчого майбутнього. Сміливо мрійте, не бійтеся «конкретики» у задумах – це сприятиме їх здійсненню.

26 червня - 3-й день Місяця. День активних дій. Гарний час для побачень, походів до театру, музеїв чи кіно.

27 червня - 4-й день Місяця. День загострення «спокус». Будьте обережні з вираженням власних симпатій та прийняттям фінансових рішень. Далекоглядність сьогодні допоможе вам правильно розставити життєві пріоритети.

28 червня - 5-й день Місяця. День творчості. Не стримуйте своїх талантів: щире їх вираження сьогодні забезпечить вам повагу друзів та знайомих. Також, дуже ймовірно, посприяє новим, вигідним знайомствам.

29 червня - 6-й день Місяця. День самотності й зосередженості. Відпочиньте, обдумайте своє життя й зробіть висновки, для яких раніше не знаходилось вільного часу. Після – побалуйте себе приємною косметичною процедурою чи улюбленим фруктом.

30 червня - 7-й день Місяця. Провокаційний день. Будьте обачні у словах та думках. Не все, що сьогодні здаватиметься доречним та очевидним, сприятиме вашій гарній репутації.

1 липня – 8-й день Місяця. Медитативний. Чим би ви не захоплювались/цікавились – зробіть це сьогодні. Така енергетична практика додасть вам сил та натхнення на майбутнє.

2 липня – 9-й день Місяця. Пізнавальний. Згадайте той музей, чи театр, куди ви колись так і не вибрались, візьміть за руку кохану людину – і гайда до прекрасного!