Найактуальніший аксесуар літа: З чим носити сумку-корзинку

Найактуальніший аксесуар літа: З чим носити сумку-корзинку
Фото: instagram.com/blaireadiebee

Дізнайтеся, як створити довершений образ із найтрендовішою сумкою сезону.

Поделиться:

Ще у минулому сезоні плетена сумка-корзинка була доречним аксесуаром лише для пляжної моди, а вже цьогоріч ця річ з’явилася у щоденному гардеробі кожної модниці. Як та з чим носити сумку-корзинку, аби створити трендовий літній лук - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних тенденцій манікюру літа 2018

ДЖИНСИ + ФУТБОЛКА 

Базова біла футболка без принту у поєднанні з витонченими джинсами-кльош або трендовими бойфрендами - простий, але водночас стильний літній лук, який пасуватиме до будь-якого типу фігури. Сумка-корзинка стане ідеальним доповненням для такого кежуал-образу і додасть йому яскравості та оригінальності.

СУКНЯ-СОРОЧКА

Носіть сукню-сорочку у розстебнутому вигляді разом із джинсами-скінні та сумкою-корзинкою. Це літнє поєднання символізуватиме вашу невимушену витонченість та природню жіночність. Якщо ж нафарбуєте губи червоною помадою, це додасть образу французького шарму.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити денім: 7 яскравих ідей

@blaireadiebee

КОМБІНЕЗОН

Ще один сучасний та модний спосіб носити сумку-корзинку - поєднати її з літнім комбінезоном. Яскравий комбінезон з однотонної тканини або цікавим принтом + такий незвичний аксесуар - це вдалий варіант луку, завдяки якому ви залишатиметесь у тренді. 

@emmahill

СПІДНИЦЯ + БЛУЗА 

Носити сумку-корзинку в руці можна, одягнувши легку шовкову блузу і стильну спідницю в горох або вертикальну смужку. Міксуйте образ із плетеними балетками або босоніжками на високих підборах. Особливо актуальною зачіскою для такого варіанту луку стане стильний низький пучок або легке плетіння. 

@blaireadiebee

СУКНЯ-МІДІ

На тлі сукні довжиною міді з яскравої легкої тканини світла плетена сумка матиме романтичний та невимушений вигляд. Доповніть свій образ туфлями-човниками нюдового відтінку та одягніть окуляри oversize. Такий літній лук безсумнівно приковуватиме погляди. 

@alina_frendiy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий літній гардероб: 10 необхідних речей