Базовий літній гардероб: 10 необхідних речей

Базовий літній гардероб: 10 необхідних речей
instagram.com/alina_frendiy

Саме з цими елементами одягу можна створити безліч стильних літніх образів.

Поділитися:

Здебільшого красуні підкоряються модним трендам і обирають оригінальні та екстравагантні речі для свого гардеробу. Однак інколи для створення стильного літнього луку достатньо зручних джинсів з ідеальною посадкою і білої футболки з принтом, що чудово підкреслить вашу індивідуальність. Які речі стануть вдалим доповненням для базового літнього гардеробу - читайте у наші добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові тренди у фарбуванні волосся: Рожевий шатен, блоранж та балаяж

КВІТКОВА СУКНЯ 

Ніщо не підійме настрій краще, аніж квіткова сукня спекотного літнього дня. Влітку 2018-го модний квітковий принт може бути середнім або великим за розміром. Квіткова романтика також має вдалий вигляд на сукнях, гольфах, спідницях прямого крою та шовкових блузах. 

@blaireadiebee

@dianagloster

ФУТБОЛКА З ПРИНТОМ

Чим більше футболок у шафі, тим краще. Білу сорочку із стильним написом або принтом можна поєднувати зі стильними джинсами, спідницею-міді, модним тренчем або ж яскравим джемпером. Прикрасити свій літній лук можна масивними сережками та яскравою помадою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як урізноманітнити офісний стиль: 7 яскравих ідей

СУКНЯ-СОРОЧКА 

Сукня-сорочка - одна із найзручніших літніх речей, що повинна бути в гардеробі кожної жінки. Вона не сковує рухів, дозволяє вільно дихати та почуватися невимушено. У моді цього літа також вільні сукні oversize зі спущеними рукавами.

GIRLFRIEND-JEANS

Саме цей вид джинсів прямого крою та вінтажного світло-синього кольору пасує абсолютно усім жінкам. Їх можна поєднувати як із шовковою блузою, так і зі звичайною білою футболкою. Підбираючи взуття до джинсів-гьолфрендів, надавайте перевагу не лише кросівкам. Сміливо носіть туфлі на підборах, адже стиль спорт-шик залишається актуальним влітку 2018-го.

@gilochka

@greenteanosugar

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ

Це класика базового гардеробу. З такою спідницею можна створити чудовий образ в офісному стилі, а також неймовірно елегантним стане поєднання спідниці-олівця з шовковою блузою чи сорочкою. У холодніші літні дні ця річ матиме гарний дует із тонким в'язаним светром. Прихильниці стилю кежуал одягнуть такий вид спідниці з білою футболкою та кедами. 

@dianagloster

@greenteanosugar

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний макіяж губ весна-літо 2018

КОСТЮМ OVERSIZE 

Брючний костюм oversize ніжного або насиченого відтінку чудово поєднується зі стильною білою футболкою та спортивним взуттям. Біла футболка може супроводжуватися оригінальним принтом або написом. 

ТРЕНЧ

Тренч можна сміливо назвати одним із найпопулярніших видів верхнього одягу у новому теплому сезоні. У період літніх дощів класичний бежевий або сірий плащ до щиколотки допоможе мати стильний вигляд та почуватися комфортно.

@greenteanosugar

@gilochka

БІЛІ КРОСІВКИ 

Купуючи речі для базового гардеробу, радимо забути про трендові ugly-sneakers і надати перевагу жіночним сліперам. Міксуйте білі кросівки зі стильним джинсовим сарафаном, повітряною літньою сукнею у смужку або ж костюмом oversize.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антитренди весни 2018: З якими речами варто попрощатися

ТУФЛІ-ЧОВНИКИ 

Класична модель туфель-човників на зручних підборах пасуватиме до будь-якого літнього образу. Особливо популярними кольорами базового весняного взуття стали нюд, беж, рожевий, червоний та чорний. 

@alina_frendiy

СУМКА-КІЛЬЦЕ 

У такій сумці замість звичних шкіряних ручок використовується кільце. Воно виготовляється із металу, пластику або бамбуку. Вона добре тримає форму та вважається вмісткою. Сумка-кільце - вдалий аксесуар як для розкішного вечірнього, так і для кежуал-луку. 

@chloe

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила колорблокінгу: Як поєднувати кольори в одязі