Найдотепніший квартал країни, іноземці в наших реаліях та компроміс із совістю заради порятунку брата: Що дивитися на «1+1» цього тижня

Підбірка найцікавіших програм на «1+1»  з 10 по 16 липня
1plus1.ua

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 10 по 16 липня.

Поделиться:

Ви намагаєтесь регулярно дивитися улюблений телеканал, та інколи все ж пропускаєте цікаві фільми чи телепрограми? Відтепер ми завчасно нагадуємо вам про найцікавіше. Відпочивайте з нами!

«Ліга сміху», п’ятниця, 20:15.

Змагання улюблених команд, їх фірмові жарти, що вже розлетілись на афоризми, та непідробна реакція членів журі… Черговий випуск найкращого гумористичного проекту в Україні допоможе вам завершити робочий тиждень на веселій, оптимістичній ноті!

«Знай наших», субота, 20:15.

Ви любите подорожувати й відкривати для себе нові країни? Вам цікаво, як відчуває себе іноземець у наших щоденних реаліях! Тоді готуйте собі освіжаючий десертик, та хутчіш вмикайте серіал, герої якого покажуть вам свій неупереджений погляд на життя в Україні!

«Вечірній квартал», субота, 21:15.

Якщо вам сьогодні забракло яскравих емоцій і є нагальна потреба підняти настрій перед наступним вихідним – завітайте туди, де «сяють вітрини та горять ліхтарі, де сигналять автівки від зорі до зорі»… Туди де Володимир Зеленський і творча компанія «Кварталу 95» розважать вас актуальними й дотепними жартами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий на зйомках «Слуги народу-2»: «Мій герой заговорить українською»

 «Світське життя», субота, 23:15.

Вам подобається спостерігати, як багаті та знамениті відповідають на сміливі, прямі запитання Каті Осадчої? Вам цікаво, в якому вбранні та з якою зачіскою прийшла на черговий світський захід та чи інша зірка? Тоді не пропустіть наступний випуск найкращого світського шоу країни!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про танці, які можна дивитися знову і знову

«Папарацці», неділя, 21:00

Ваш недільний вечір урізноманітнить зворушлива історія про талановиту фото-репортерку глянцевого  журналу Сашу. Дівчина має урятувати свого брата, тому йде на компроміс із совістю – пише  «жовтий» матеріал про відомого футболіста. Крім того, вона ще й закохана у свого головного редактора. Подивіться, як це редакційне завдання позначиться на житті дівчини й інших героїв серіалу!