Новий роман Ольги Гришиної та життя після зради: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 7 по 13 серпня.

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Центральна лікарня», по буднях о 20:15.

Романтичний серіал з цікавим сюжетом та харизматичними акторами прикрасить ваше вечірнє дозвілля. Стрічка з особливою чуттєвістю висвітлює перипетії людських взаємин, показує, як закохані спершу втрачають одне одного, а потім стараються повернути.

Спостерігайте за подальшим розвитком стосунків улюблених лікарів Маргарити Сергіївни (Ольга Гришина) та Рустама (Ахтем Сеітаблаєв).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гімнастика для здорових суглобів: 7 простих вправ

«Чудо за розкладом», субота, 12:10.

Зворушливий 4-серійний телесеріал, який ви дивитиметесь на одному подихові! Ви познайомитесь зі складною долею молодої красуні Вероніки, що після автокатастрофи потрапляє на інвалідне крісло та майже втрачає бажання жити. Єдине, що рятує дівчину від апатії – захоплення астрономією та надзвичайна подія – зіткнення комет у сузір'ї Волосся Вероніки. Також у дівчини з’являється новий знайомий – Андрій, успішний юрист, що допомагає дівчині долати недугу. Чи повернеться головна героїня до нормального життя? Як складуться її стосунки зі згаданим другом? Дізнайтеся, переглянувши серіал.

«Знай наших», субота, 20:15.

Вам завжди було цікаво, як почувається іноземець, уперше завітавши до України? Ви неодноразово жартували на цю тему з друзями? Ви й самі любите подорожувати та відкривати для себе нові країни? Тоді приготуйте собі смачну страву з баклажанів, та хутчіш вмикайте серіал, герої якого допоможуть вам розширити свій погляд на життя в Україні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 простих кроків до здорового та міцного сну

«Інша жінка», неділя, 20:15.

Захоплива 4-серійна мелодрама від режисера Анатолія Матешка. Після 17 років шлюбу головну героїню Ганну зраджує коханий чоловік. Тамуючи біль, вона відпускає «благовірного» та силкується самостійно вижити в міських «джунглях». Ця боротьба з ворожим світом та самою собою перетворює Ганну на яскраву, сильну жінку. Та новий світогляд героїні зазнає випробування коханням, на її життєвому шляху з’являється порядний, турботливий чоловік, якому їй уже важко довіритись.