Із чим комбінувати речі білого кольору: 7 стильних способів

Переконайтеся, наскільки просто та гарно можна поєднувати білі речі з елементами гардеробу інших кольорів.

Поделиться:

Речі білого кольору – завжди актуальні. Як зазначила дизайнер Олена Голець в ефірі "Сніданку з 1+1": "Білий колір – це класика. Це модно. Це колір світанку". Погляньте, які різноманітні та стильні образи можна створити разом із білими елементами одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тренди 2017-2018: Які сукні потрібно мати в гардеробі

1. Білий подовжений жакет, базова майка та джинси складуть стильне тріо. До такого вбрання пасуватиме взуття і на підборах, і на низькому ходу. Родзинкою образу можуть стати лаконічні аксесуари.

_

2. Біла футболка та яскрава коротка спідниця, що може бути цікаво декорована, наприклад, етномотивами.

_

3. Ніжна сукня з відкритими плечима або декорована воланами, мереживом - один із головних трендів цього сезону. Вдягнувши її до підборів, матимете вишуканий і навіть святковий вигляд. Або ж сміливо вдягайде таку сукню з кросівками чи сліпонами, що не менш актуально на сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкриті плечі: як скористатись перевагами тренду

_

_

4. Діловий образ можна створити за допомогою класичного білого піджака, блузи чи майки пастельного кольору та чорних прямних або завужених штанів

_

5. Стильний дует створять біла сорочка чи блуза та сарафан. До речі, останній може бути і яскравим, і з цікавим принтом, і класичних стриманих кольорів - обирайте до настрою та залежно від приводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тренди 2017: Як вибрати стильний сарафан залежно від типу фігури

 

6. Біла футболка та брюки / спідниця в полоску. До речі, полоска тримається на хвилі популярності вже декілька сезонів поспіль. Білий верх і спідниця в полоску особливо поличить жінкам із грушеподібною фігурою. А штани у вертикальну полоску здатні зробити ніжки своєї власниці більш стрункими.

_

7. Зручний та стильний образ для прогулянок - білі шорти, простора майка та кросівки. Довжину шортів варто обирати ту, яка вам личить найкраще. А майку можна замінити, наприклад, блакитною футболкою та доповнити образ тонким червоним ремінцем - як це влучно зробила ведуча Марина Леончук.