Відкриті плечі: як скористатись перевагами тренду

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Поради дизайнера за типами фігури, щоб одягнутись модно та презентабельно.

Поділитися:

Цього літа знову в моді жіночні та зворушливі вбрання з оголеними плечима: сукні, сарафани, блузи й топи. Дизайнер Олена Голець розповідає про особливості даного тренду та радить, як максимально виграшно продемонструвати себе в такому одязі.

3 ГОЛОВНИХ «ЧОМУ?» стосовно тренду

1. Зручно – такі вбрання можна одягати як на прогулянку/відпочинок/вечірку, так і в офіс (якщо компенсувати цю нотку «літньої відвертості»  – лаконічним кроєм речі та іншими стриманими елементами (найкраще – легкою накидкою або кулоном).

2. Мило й кокетливо – дівчина з гарними оголеними плечима здається більш жіночною та «вразливою» до зовнішнього світу. Чоловіки не можуть встояти перед цією чарівністю, оскільки на такому фоні здаються ще більш мужніми та сильними.

3. Широкий вибір трендових моделей – прогулявшись по магазинам, кожна жінка може обрати собі модний варіант сукні/блузи/сарафана, що підкреслить її індивідуальність.

ПОРАДИ ЗА ТИПАМИ ФІГУРИ: 

«Піщаний годинник»

Даний тип фігури вигідний своєю візуальною збалансованістю. Тому, зіпсувати цей силует будь-яким із варіантів «оголених плечей» неможливо.

Ви можете сміливо носити як одяг із круглим вирізом на плечах, так і з квадратним чи трикутним.

«Яблуко»

Це найбільш презентаційний тип фігури для одягу з відкритими плечами. Вам ідеально підійде повністю відкритий верх без бретелей чи рукав «реглан».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 літніх суконь, що личать жінкам із формами

«Груша»

Даному типу фігури характерні вузькі плечі та більш масивний низ. Тому одяг із оголеними плечима для вас – просто знахідка. Грайте на кольорах та моделях: наприклад колір блузи, вишивка чи квадратні вирізи на сукні візуально збільшать ваші плечі, гармонізувавши силует.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 купальників, які підкреслять красу дівчат з пишними формами

«Прямокутник»

Щоб збалансувати образ та виглядати ще більш чарівно – акцентуйте увагу тільки на одній деталі вбрання. Тобто, якщо ви хочете одягти річ із відкритими плечима, то це й має бути єдиний акцент образу. Наприклад, простора сукня без бретелей чи блуза з оригінальним вирізом на плечах.

Лагідного сонечка та захоплених поглядів вашим плечам!

Новини по темі