У київському метро орудували незвичайні кишенькові злодії

Їх помітили на стаціях Вокзальній і Театральній.

Поделиться:

У столичному метрополітені з'явилися кишенькові злодії «навпаки» - вони не крали, а підкидали купюри пасажирам громадського транспорту.

Як виявилося, таким чином творча група стрічки Сувенір з Одеси напередодні прем'єри вирішила нагадати пасажирам про важливість бути уважними до своїх речей. Актори, які зіграли одеських бандитів у серіалі - Генадій Попенко і Сергій Малюга, а також продюсер проекту Олександр Омельянов в образі нальотчиків початку ХХ ст., «орудували» на станціях метро Вокзальна і Театральна - на них, за статистикою, стається найбільша кількість крадіжок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це світ ігор і схем, від яких голова йде обертом»,​ — продюсер про серіал Сувенір з Одеси

Гроші, до речі, підкидали не звичайні, а старовинні – за зразком одеських купюр 1917 р.

«За такими банкнотами полювали кишенькові злодії за часів Мішки Япончика на початку ХХ ст. І хоча банди легендарного одеського нальотчика вже давно немає, «гострі козирки» як і раніше орудують у громадському транспорті. Сподіваємося, після такої жартівливій акції пасажири будуть більш уважними до своїх речей, і про кишенькових злодіїв ми будемо знати хіба що з кіно. А поки, як кажуть, «не ловите ґав» в рідному місті», - розповідають ініціатори акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для прем'єри серіалу Сувенір з Одеси було створено особливий десерт

Цікаво, що попри колоритний зовнішній вигляд акторів, багато пасажирів зовсім не помічали, як у їхніх кишенях опинялися незвичайні купюри. При цьому всі з гумором і цікавістю поставилися до акції.

А серіал Сувенір з Одеси про кримінальний світ початку ХХ століття дивіться вже сьогодні о 21:00 на каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шик Одеси 20-х: 5 ретро-образів із серіалу Сувенір з Одеси