Дмитро Комаров опинився у лігві японської мафії

Світ навиворіт. Україна

Дивіться сьогодні найнапруженіший випуск Світу навиворіт.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на 1+1 вийде новий випуск проекту Світ навиворіт. Японія. Ведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв побувають проберуться у лігво мафії якудза, щоб розкрити їхні таємниці. Та чи вдасться їм звідти вибратися?

«Будуть просто рідкісні зйомки: наприклад, спілкування з «хрещеним батьком» токійського угруповання. Я навіть примудрився сильно посваритися з його сім'єю через випадкову, незначну, безглузду необережність. Дрібниця, якщо дивитися через європейську призму цінностей. Але з погляду мафії — непрощенна помилка. Потім довелося виплутуватися з дуже непростої і неприємної ситуації. Пригоди знову самі нас знайшли. Загалом буде дуже цікаво», — розповів Дмитро Комаров.

 

Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв відвідають один з найбільших синтоїстських фестивалів Японії, щоб побачити лідерів найстарішого злочинного угрупування в країні. Навіть у наш час мафія має необмежену владу в країні та, окрім злочинного світу, контролює майже всі сфери бізнесу. Особливістю якудза є кольорові татуювання, які покривають все тіло людини.

«Фестиваль – єдина можливість побачити якудза, адже їм заборонено демонструвати свої татуювання на публіці в інший час. Кожне тату має своє значення. Зображення Будди означає, що перед нами охоронець, який відповідає за безпеку лідерів мафії. Міфічний силач Кінтару на тілі представника мафії означає, що він досконало володіє бойовими мистецтвами», — розповідає ведучий про значення вражаючих татуювань якудза.

Як зізнався Дмитро Комаров, знайомство з лідером якудза стало одним з найнебезпечніших моментів експедиції, адже телеведучий ненавмисне порушив правила поведінки, прийняті в осередку мафії, за що міг втратити життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил японського етикету, що шокують

 

Новости по теме