Екстремал Дмитро Комаров шив гаманці для олігархів-фанатів змій

Світ навиворіт. Україна
Екстремал Дмитро Комаров шив гаманці для олігархів-фанатів змій

Ведучий програми Світ навиворіт, невтомний мандрівник Дмитро Комаров взявся за виробництво шкіргалантереї .

Поделиться:

Ведучий програми "Світ навиворіт", невтомний мандрівник Дмитро Комаров взявся за виробництво шкіргалантереї . А саме – шикарних і захмарно дорогих сумок, гаманців й інших символів розкоші зі зміїної шкіри. Специфічний бізнес Діма опановував у Індонезії, де долучився до колективу фабрики "змійшиття".

Як живих змій перетворюють на гаманці для олігархів, Комаров покаже у новій серії "Світу навиворіт" у неділю, 8 червня, на каналі "1+1". Початок – об 11:00.

Бізнес на рептиліях процвітає у центральній частині острова Ява. І насамперед Діма вирушив до змієбійні, де з тварин роблять сировину.

До речі, у цій же серії Дмитро приміряє ще одну професію, овіяну романтикою і міфами. У минулих програмах він успішно видобував алмази й золото. На черзі чорне золото – нафта.

Складно повірити, але індонезійські "шейхи" і досі видобувають нафту з надр землі стародавнім методом – практично вручну. І, побачивши сильні руки Комарова, не відмовилися їх використовувати.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" - авторський проект журналіста й мандрівника Дмитра Комарова на каналі "1+1". Дмитро мандрує удвох із оператором, часто опиняючичь у місцях, де ще не ступала нога туриста.

Індонезійський сезон – п'ятий за рахунком. Усі серії онлайн дивіться на сайті 1+1. 

Новости по теме